ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rammstein συνθέτουν το επόμενο studio album τους

Άγνωστο παραμένει ωστόσο το πότε θα ηχογραφηθεί δηλώνει ο πληκτράς Christian Lorenz. Σε διαδικασία σύνθεσης νέων τραγουδιών βρίσκονται οι Rammstein σύμφωνα με νέες δηλώσεις του πληκτρά τους Christian Flake Lorenz, ο οποίος πάντως δήλωσε άγνοια για το πότε θα ηχογραφηθεί ο δίσκος. Οι Rammstein άνοιξαν τις πρόσφατες συναυλίες τους με…

Άγνωστο παραμένει ωστόσο το πότε θα ηχογραφηθεί δηλώνει ο πληκτράς Christian Lorenz.

Σε διαδικασία σύνθεσης νέων τραγουδιών βρίσκονται οι Rammstein σύμφωνα με νέες δηλώσεις του πληκτρά τους Christian Flake Lorenz, ο οποίος πάντως δήλωσε άγνοια για το πότε θα ηχογραφηθεί ο δίσκος.

Οι Rammstein άνοιξαν τις πρόσφατες συναυλίες τους με ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Ramm4», με τον Lorenz να δηλώνει στο Kaaos TV: «Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως υπάρχουμε ακόμα και πως δημιουργούμε νέα μουσική».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκινήσει να γράφουμε νέο υλικό, αλλά είναι δύσκολο να σας πω που βρισκόμαστε ακριβώς καθώς μπορεί να υπάρξουν μέρες που ξεκινάμε όλη την διαδικασία από την αρχή».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Γερμανών industrial metallers ήταν το «Liebe Ist Fur Alle Da» του 2009.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top