ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Release Athens Festival: Μεταφέρεται για το 2021 η συναυλία των Judas Priest

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Φαλήρου Tae Kwon Do. Οι διοργανωτές του Release Athens Festival, ανακοίνωσαν πριν από λίγο την μεταφορά της συναυλίας των Judas Priest για την επόμενη χρονιά. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου Tae Kwon Do η εμφάνιση των heavy metal θρύλων. Αναλυτικά η…

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Φαλήρου Tae Kwon Do.

Οι διοργανωτές του Release Athens Festival, ανακοίνωσαν πριν από λίγο την μεταφορά της συναυλίας των Judas Priest για την επόμενη χρονιά. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου Tae Kwon Do η εμφάνιση των heavy metal θρύλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

RELEASE ATHENS 2021 PRESENTS:
JUDAS PRIEST + more tba
Όταν ανακοινώναμε, τη μία μετά την άλλη, τις 10 ημέρες του Release Athens 2020, μετά από δουλειά και προετοιμασία που διήρκεσε παραπάνω από έναν χρόνο, κανείς μας δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε. Η ιστορία με την πανδημία είναι γνωστή σε όλους, όπως και οι επιπτώσεις που είχε σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της καθημερινότητας και των δραστηριοτήτων μας. Όμως, η κανονικότητα αρχίζει να επιστρέφει και η ζωή, ούτως ή άλλως, θα συνεχιστεί.

Από σήμερα, περνάμε στην επόμενη ημέρα ξεκινώντας τις ανακοινώσεις για το Release Athens 2021 με τη νέα ημερομηνία στην οποία οι θρυλικοί Judas Priest θα γιορτάσουν 50 χρόνια πορείας ως ένα από τα ηγετικά ονόματα του heavy metal παγκοσμίως. Ο Rob Halford και η παρέα του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Φαλήρου που, για μία βραδιά, θα μετατραπεί σε παράδεισο του headbanging!

Αυτή είναι μόνο η πρώτη από τις ανακοινώσεις, καθώς ο σχεδιασμός μας για το Release Athens 2021 προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Σκοπός μας, όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να αποτελέσουν ένα line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία χρησιμοποίησης του voucher, αφού δημοσιευθούν από την κυβέρνηση οι απαραίτητες διευκρινίσεις στο σχετικό διάταγμα νομοθετικού περιεχομένου. Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους πως οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν θα μετατρέψουν τα εισιτήριά τους σε ουσιαστικά early birds. Μετά τις 15 Ιουνίου, θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top