ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 2021 οι Massive Attack στο Release Athens Festival

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 στην Πλατεία Νερού. Οι διοργανωτές του Release Athens Festival ανακοίνωσαν την μεταφορά της εμφάνισης των Massive Attack σε νέα ημερομηνία, τον Ιούνιο του 2021. Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών: ΟΙ MASSIVE ATTACK ΣΤΟ RELEASE ATHENS 2021! NEA HMEΡΟΜΗΝΙΑ Το Release Athens 2021 θα έχει την…

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 στην Πλατεία Νερού.

Οι διοργανωτές του Release Athens Festival ανακοίνωσαν την μεταφορά της εμφάνισης των Massive Attack σε νέα ημερομηνία, τον Ιούνιο του 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

ΟΙ MASSIVE ATTACK ΣΤΟ RELEASE ATHENS 2021!
NEA HMEΡΟΜΗΝΙΑ
Το Release Athens 2021 θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τους Massive Attack, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού!
Μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπημένες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια, φέρνοντας μαζί το πιο εντυπωσιακό show τους έως τώρα.
Αυτή είναι η 2η από τις 10 ημέρες της διοργάνωσης του 2020 που αποκτά μία νέα ημερομηνία για το Release Athens 2021, μετά την υποχρεωτική αναβολή λόγω της πανδημίας. O σχεδιασμός μας προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να αποτελέσουν ένα line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία χρησιμοποίησης του voucher, αφού δημοσιευθούν από την κυβέρνηση οι απαραίτητες διευκρινίσεις στο σχετικό διάταγμα νομοθετικού περιεχομένου. Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουμε όλους τους κατόχους πως οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν θα μετατρέψουν τα εισιτήριά τους σε ουσιαστικά early birds.

Όλες οι πληροφορίες για την προπώληση, VIP εισιτήρια με προνομιακές παροχές στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Latest from TOP STORIES

Go to Top