ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Revolution επανασυνδέονται για να τιμήσουν τη μνήμη του Prince

Το πρώην συγκρότημα του Prince, οι Revolution, ανακοίνωσαν πως επανασυνδέονται για μερικές συναυλίες, με σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου star. Η μπάντα που απαρτίζεται από τους Wendy Melvoin, Lisa Coleman, Bobby Z, Brown Mark και Matt Fink σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίηση της,…

Το πρώην συγκρότημα του Prince, οι Revolution, ανακοίνωσαν πως επανασυνδέονται για μερικές συναυλίες, με σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου star.

Η μπάντα που απαρτίζεται από τους Wendy Melvoin, Lisa Coleman, Bobby Z, Brown Mark και Matt Fink σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίηση της, με τον Melvoin να δηλώνει:

«Αφού θρηνήσαμε όλοι για τον θάνατο του Prince, αποφασίσαμε να επανασυνδεθούμε για μερικά shows τιμώντας έτσι τη μνήμη του. Σύντομα θα μάθετε περισσότερα».

Θυμίζουμε πως οι Revolution έπαιξαν στο πλευρό του Prince σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα του albums, όπως το «Purple Rain». Η μπάντα διέλυσε το 1986.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top