ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Robert Smith: Νέος δίσκος για Cure και προσωπικό album!

Ο Robert Smith δούλεψε πολύ την περίοδο της καραντίνας. Ο Robert Smith σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC 6 αποκάλυψε πως πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2020 ολοκληρώνοντας το νέο album των Cure, καθώς και τον πρώτο του προσωπικό δίσκο! Οι Gorillaz κυκλοφόρησαν σήμερα το «Strange Timez» με την…

Ο Robert Smith δούλεψε πολύ την περίοδο της καραντίνας.

Ο Robert Smith σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC 6 αποκάλυψε πως πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2020 ολοκληρώνοντας το νέο album των Cure, καθώς και τον πρώτο του προσωπικό δίσκο!

Οι Gorillaz κυκλοφόρησαν σήμερα το «Strange Timez» με την συμμετοχή του frontman των Cure και ο τελευταίος βρέθηκε στα studios του BBC για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο Smith αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τους Gorillaz, λέγοντας πως τον προσέγγισε ο Damon Albarn την στιγμή που ολοκλήρωνε ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια για τον επερχόμενο δίσκο των Cure, το οποίο θα έχει διάρκεια 10 λεπτών.

Ο ηγέτης των Cure αναφέρθηκε στην πανδημία και στις αλλαγές που έγιναν στις ζωές όλων μας: «Λυπάμαι γιατί αρκετός κόσμος είχε σχέδια και όλα καταστράφηκαν. Δεν ήταν ακόμα μια χρονιά, αλλά μια πολύ περίεργη χρονιά».

Για τον δίσκο που είχε την ελευθερία χρόνου να ολοκληρώσει, ο Smith πρόσθεσε: «Στο μυαλό μας θέλαμε να τελειώσουμε τον δίσκο που ξεκινήσαμε το 2019. Σε προσωπικό επίπεδο, είχα την ευκαιρία να ολοκληρώσω και τον πρώτο μου προσωπικό δίσκο».

Για το πώς προχώρησε η διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης: «Έχω πλέον βρει ισορροπία. Σίγουρα έχω βιώσει πλέον περισσότερο την σκοτεινή πλευρά της ζωής και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Οι στίχοι μου είναι πολύ προσωπικοί πλέον. Είναι ένας αληθινός και πολύ προσωπικός και τίμιος δίσκος».

Για το πώς ηχεί σε σχέση με τους παλιότερους δίσκους των Cure: «Νομίζω είναι πολύ πιο κοντά στο «Pornography», αν και θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα πιο σκοτεινό album».

Στο ίδιο μήκος κύματος με της δηλώσεις του Smith κινούνται και αυτές του Roger O’ Donnell, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην χρονιά έκανε λόγο για έναν πολύ θλιμμένο και συναισθηματικά φορτισμένο δίσκο.

Το νέο album των Cure βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης του και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 ή τις αρχές του 2021.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Cure ήταν το «4:13» του 2008.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top