ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Robert Smith: «Το νέο album των Cure είναι έτοιμο»

Πρώτος δίσκος μετά το 2008. Ο ηγέτης των Cure Robert Smith αποκάλυψε πως οι ηχογραφήσεις για το νέο album της μπάντας έχουν ολοκληρωθεί. Το άτιτλο μέχρι στιγμής LP είναι το πρώτο για τους Cure μετά από 10 και πλέον χρόνια και 14ο συνολικά. «Αισθανόμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα των…

Πρώτος δίσκος μετά το 2008.

Ο ηγέτης των Cure Robert Smith αποκάλυψε πως οι ηχογραφήσεις για το νέο album της μπάντας έχουν ολοκληρωθεί.

Το άτιτλο μέχρι στιγμής LP είναι το πρώτο για τους Cure μετά από 10 και πλέον χρόνια και 14ο συνολικά.

«Αισθανόμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων» είπε αρχικά σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Cape Town, στην Νότια Αφρική.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε καλύψει αρκετά μουσικά είδη με τα νέα μας τραγούδια. Όμως επειδή είμαστε οι Cure, ακουγόμαστε όπως οι Cure».

Οι Cure είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο τους album «4:13» το 2008.

Θυμίζουμε πως την τελευταία ημέρα του Μαρτίου οι Cure θα εισαχθούν στο Rock And Roll Hall Of Fame, με τον Trent Reznor των Nine Inch Nails να τους προλογίζει.

Οι Cure θα εμφανιστούν στο Ejekt Festival, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, μαζί με τους Michael Kiwanuka, Ride, Khruangbin και The Steams.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top