ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE/TOP STORIES

Rock And Roll Hall Of Fame: Εκτός Soundgarden και Judas Priest

Μέσα οι Nine Inch Nails και Depeche Mode. Το Rock And Roll Hall Of Fame ανακοίνωσε τα ονόματα που θα εισαχθούν το 2020, με τους Soundgarden και Judas Priest να μένουν τελικά εκτός παρά την προτίμηση του κοινού. Μέσα οι Nine Inch Nails και οι Depeche Mode. Δείτε τα ονόματα…

Μέσα οι Nine Inch Nails και Depeche Mode.

Το Rock And Roll Hall Of Fame ανακοίνωσε τα ονόματα που θα εισαχθούν το 2020, με τους Soundgarden και Judas Priest να μένουν τελικά εκτός παρά την προτίμηση του κοινού. Μέσα οι Nine Inch Nails και οι Depeche Mode. Δείτε τα ονόματα των κερδισμένων.

The Doobie Brothers, Nine Inch Nails, Depeche Mode, The Notorious B.I.G., T-Rex, και Whitney Houston θα είναι τελικά τα ονόματα που θα τιμηθούν στις 2 Μαΐου, στο Public Hall του Cleveland, στο Ohio.

Οι Nine Inch Nails μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες το 2015 και 2016 κατάφεραν τελικά να εισαχθούν, κάτι που δεν συνέβη με τους Soundgarden και Judas Priest, παρά τις προβλέψεις για το αντίθετο. Έξω έμειναν ακόμα οι Motorhead, Thin Lizzy, Pat Benatar, Dave Matthews Band, Kraftwerk, MC5, Rufus feat. Chaka Khan και Todd Rundgen.

Θυμίζουμε πως Pat Benatar και Dave Matthews Band βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού, κάτι που τελικά δεν έπαιξε και τόσο σημαντικό ρόλο.

Latest from CULTURE

Go to Top