Το rock and roll των ουρανών

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 11, 2018, 2:55 μμ
21 secs

Μαζί με τον Fast Eddie Clarke έφυγε όλη η αρχική σύνθεση των Motorhead.

«O Fast Eddie Clarke δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε στο νοσοκομείο, μετά από επιπλοκές στην θεραπεία που έκανε για την χρόνια πνευμονία που τον ταλαιπωρούσε». Την ανακοίνωση έκανε ο Ted Carroll της Chiswick Records και λίγο αργότερα το δυσάρεστο νέο επιβεβαιώθηκε με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα των Motorhead στο Facebook: «Είμαστε στην οδυνηρή θέση να σας μεταφέρουμε τα νέα που μόλις νωρίτερα μάθαμε – ο Edward Allan Clarke ή όπως όλοι τον ξέρουμε και τον αγαπάμε, Fast Eddie Clarke, έφυγε ειρηνικά από την ζωή χθες».

Ο Edward Allan Clarke όπως ήταν το πλήρες όνομα του ήταν μέλος της χρυσής σύνθεσης των Motorhead, ενώ σημαντική καριέρα έκανε και με το προσωπικό του σχήμα των Fastway. Ηταν 67 ετών.

Πλέον, με τον θάνατο του Fast Eddie ολόκληρη η αρχική σύνθεση των Motorhead, που από το 1977 μέχρι το 1982 κυκλοφόρησε πέντε θρυλικά άλμπουμ, δεν υπάρχει πια. Την αρχή έκανε ο Phil «Philthy Animal» Taylor, στις 11 Νοεμβρίου 2015 για να ακολουθήσει ένα μήνα μετά, στις 28 Δεκεμβρίου 2015, ο Lemmy.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Phil Campbell αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Rock Talk With Mitch Lafon, πως τα εναπομείναντα μέλη των Motorhead σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια σειρά από επιλεγμένες εμφανίσεις με εκλεκτούς καλεσμένους, για να τιμηθεί η μνήμη του Lemmy, τονίζοντας ότι δε θα πρόκειται για μια περιοδεία με σκοπό το κέρδος.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST