ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι rockers τραγουδάνε Prince

Η rock κοινότητα λέει αντίο στον Prince διασκευάζοντας και παίζοντας ζωντανά γνωστά του κομμάτια  και το rockyourlife.gr μάζεψε και σας παρουσιάζει μερικά απο αυτά. Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Prince η rock κοινότητα πάγωσε. Ο Prince Rogers Nelson μπορεί να μην δήλωνε ανοιχτά rocker, η επιρροή του όμως και…

Η rock κοινότητα λέει αντίο στον Prince διασκευάζοντας και παίζοντας ζωντανά γνωστά του κομμάτια  και το rockyourlife.gr μάζεψε και σας παρουσιάζει μερικά απο αυτά.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Prince η rock κοινότητα πάγωσε. Ο Prince Rogers Nelson μπορεί να μην δήλωνε ανοιχτά rocker, η επιρροή του όμως και σε αυτόν τον χώρο ήταν τεράστια.

Ο Bruce Springsteen, ο Chris Cornell, ο Corey Taylor αλλά και άλλοι ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν κομμάτια του Prince τα τελευταία 24ωρα. Απολαύστε μερικά:

Chris Cornell – Nothing Compares 2 You
Ο τραγουδιστής των Soundgarden ήταν από τους πρώτος που δήλωσαν συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Prince. Μάλιστα, έπαιζε ζωντανά το «Nothing Compares 2 You» στις ακουστικές του εμφανίσεις. Πλέον, το ανέβασε και στο διαδίκτυο και μας χαρίζει μια από τις πιο σπαρακτικές του ερμηνείες.

 

Corey Taylor – Little Red Corvette
Τις τελευταίες μέρες ο Corey Taylor παίζει ζωντανά κομμάτια του Prince. Στις 21 Απρίλη, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης παίζει ζωντανά στη Μινεάπολις το «Little Red Corvette» με το κοινό να τον αποθεώνει και να τραγουδά μαζί του.

https://www.youtube.com/watch?v=zylgqqGo13I

Pearl Jam – Purple Rain
Στις 21 Απρίλη, οι Pearl Jam παίζουν ζωντανά στο Colonial Life της Columbia και παρουσιάζουν στο κοινό τους το «Purple Rain». Ακόμα μια αποθέωση από τους fans με τον Eddie Veder να δηλώνει: «Αυτός ο άνθρωπος λάτρευε τη μουσική. Ποτέ δε σταμάτησε να παίζει, να συνθέτει, να ηχογραφεί και να δημιουργεί».

Bruce Springsteen – Purple Rain
Το αφεντικό δε θα μπορούσε να μην τιμήσει τη μνήμη του Prince και άνοιξε το τελευταίο του show στο Brooklyn με το Purple Rain και το κοινό να τραγουδάει μαζί του.

https://www.youtube.com/watch?v=L9aHGxf3nOk

Nuno Bettencourt – Purple Rain
Ακόμα μια ζωντανή εκτέλεση του Purple Rain, αυτή τη φορά από τον κιθαρίστα των Extreme Nuno Bettencourt, ο οποίος περιοδεύει με τους Steve Vai, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen και Tosin Abasi.

 

Latest from IN FOCUS

Go to Top