ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το «Rocket Queen» καλύτερο τραγούδι από το «Appetite For Destruction» των Guns N Roses

Οι αναγνώστες του Βρετανικού Metal Hammer κλήθηκαν να επιλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι μέσα από το κλασικό ντεμπούτο των Guns N Roses «Appetite For Destruction». Χιλιάδες fans ψήφισαν το αγαπημένο τους κομμάτι μέσα από τον δίσκο, με το «Rocket Queen» τελικά να επικρατεί αποσπώντας το 21% των ψήφων, αφήνοντας πίσω…

Οι αναγνώστες του Βρετανικού Metal Hammer κλήθηκαν να επιλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι μέσα από το κλασικό ντεμπούτο των Guns N Roses «Appetite For Destruction».

Χιλιάδες fans ψήφισαν το αγαπημένο τους κομμάτι μέσα από τον δίσκο, με το «Rocket Queen» τελικά να επικρατεί αποσπώντας το 21% των ψήφων, αφήνοντας πίσω του τα πιο κλασικά hits του δίσκου «Sweet Child O’ Mine», «Paradise City» και «Welcome To The Jungle».

Το «Rocket Queen» υποτίθεται πως είναι αφιερωμένο στην φίλη του Axl Rose, Barbi Von Grief, η οποία «τον κράτησε ζωντανό» εκείνη την περίοδο.

Το «Appetite For Destruction» επανακυκλοφόρησε στα τέλη Ιουνίου μέσω της Universal Music Group.

Το αυθεντικό album έχει πουλήσει μέχρι σήμερα κοντά στις 20 εκατομμύρια κόπιες στις Ηνωμένες Πολιτείες και θεωρείται ως ένα από πιο κλασικά rock albums των 80s και όχι μόνο.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife.gr στην δισκογραφία των Guns N Roses.

 

Latest from IN FOCUS

Go to Top