ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Roger Taylor: «Απίθανό να γυριστεί sequel του Bohemian Rhapsody»

Ο drummer των Queen απαντά στις φήμες. Ο Roger Taylor των Queen δήλωσε πως δεν προβλέπεται να γυριστεί το sequel της βιογραφικής ταινίας Bohemian Rhapsody. Όλα όσα είπε στο περιοδικό Rolling Stone. «Πρέπει να πω όχι. Δεν υπάρχει πλάνο για ένα δεύτερο Bohemian Rhapsody. Δεν βλέπω τον λόγο να γίνει…

Ο drummer των Queen απαντά στις φήμες.

Ο Roger Taylor των Queen δήλωσε πως δεν προβλέπεται να γυριστεί το sequel της βιογραφικής ταινίας Bohemian Rhapsody. Όλα όσα είπε στο περιοδικό Rolling Stone.

«Πρέπει να πω όχι. Δεν υπάρχει πλάνο για ένα δεύτερο Bohemian Rhapsody. Δεν βλέπω τον λόγο να γίνει κάτι τέτοιο. Η ταινία ήταν μεγάλη επιτυχία και εμείς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμά της. Ένα ενδεχόμενο sequel θα έπρεπε να είχε εκπληκτικό σενάριο και υπόθεση και κάτι τέτοιο δεν βλέπω να γίνεται».

Για το εάν θα το σκεφτόταν: «Ενδεχομένως αν κάποιος ερχόταν με ένα ιδιοφυές πλάνο, να το σκεφτόμασταν. Αλλά πρέπει να πω ότι με το αποτέλεσμα της ταινίας μείναμε πολύ ικανοποιημένοι και δεν βλέπω κάτι παραπάνω. Πολλά sequels δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και δεν θέλουμε να πέσουμε στην ίδια παγίδα».

Για την επιτυχία του film: «Ήταν εξωπραγματικό. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Τα πήγαμε εξαιρετικά στις Χρυσές Σφαίρες, τα BAFTAs και τα Oscars! Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, αλλά κακά τα ψέματα, αυτός δεν είναι ο δικός μας κόσμος».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι πρόσφατες δηλώσεις του κιθαρίστα Brian May, ο οποίος επίσης δεν πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρχει sequel στο Bohemian Rhapsody.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top