ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Roger Waters: Δείτε το πρώτο trailer του «Us + Them»

Τον Οκτώβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες το concert film. Την περασμένη εβδομάδα σας ενημερώσαμε για την κυκλοφορία του νέου concert film του Roger Waters με τίτλο «Us + Them». Σήμερα, ο Waters έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του film: Το «Us + Them» είναι σκηνοθετημένο από τον πολύπειρο Sean…

Τον Οκτώβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες το concert film.

Την περασμένη εβδομάδα σας ενημερώσαμε για την κυκλοφορία του νέου concert film του Roger Waters με τίτλο «Us + Them».

Σήμερα, ο Waters έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του film:

Το «Us + Them» είναι σκηνοθετημένο από τον πολύπειρο Sean Evans, ο οποίος είχε αναλάβει και το film «Roger Waters: The Wall» το 2014, μαζί με την βοήθεια του Waters.

Ο Waters έδωσε από την αρχή πολιτικό χρώμα στην περιοδεία του, λέγοντας τώρα πως η κυκλοφορία αυτού του concert film είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να αναλάβει δράση. Οι ευθείες βολές του στις πολιτικές του Donald Trump και η αντίθεση του με όσους καλλιτέχνες και συγκροτήματα δίνουν συναυλίες στο Ισραήλ, τον έχουν φέρει αρκετές φορές στο επίκεντρο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top