ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Running Wild – Rapid Foray

Με την καριέρα του να έχει μπει σε σωστή πορεία με το «Resilient» του 2013, ο Rock n Rolf επιστρέφει με το νέο δημιούργημα του. Στο «Rapid Foray» όπως ήταν αναμενόμενο, δεν συναντάμε εκπλήξεις, το οποίο στην περίπτωση των Running Wild τάσσεται στα πλεονεκτήματα. Αυτό που κάνει αίσθηση από την…

Με την καριέρα του να έχει μπει σε σωστή πορεία με το «Resilient» του 2013, ο Rock n Rolf επιστρέφει με το νέο δημιούργημα του. Στο «Rapid Foray» όπως ήταν αναμενόμενο, δεν συναντάμε εκπλήξεις, το οποίο στην περίπτωση των Running Wild τάσσεται στα πλεονεκτήματα. Αυτό που κάνει αίσθηση από την πρώτη ακρόαση, είναι μια σχετική μείωση ταχύτητας που χαρακτηρίζει αρκετά κομμάτια. Λες και κάποιος αφαίρεσε λίγα bpm. Αυτό έχει και μια θετική πλευρά, καθώς τα κομμάτια αυτά αποπνέουν ένα feeling στιβαρότητας. Κατά τα λοιπά, οι οπαδοί θα το ευχαριστηθούν στο έπακρο καθώς είναι μια δουλειά που συνθετικά στέκεται χαρακτηριστικά υψηλότερα από τον ποιοτικό μέσο όρο της συνολικής δισκογραφίας τους (με κάποιες ενστάσεις στην παραγωγή). Το δεύτερο μισό του «By The Blood In Your Heart», αποτέλεσε προσωπικά το πιο καλά κρυμμένο σημείο του album, μετά την σχετικά αναιμική εισαγωγή του.

Συγκρότημα: Running Wild
Album: Rapid Foray
Label: SPV
Ημ. Κυκλοφορίας: 26/08/2016

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top