ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Rush: Αυξήθηκαν πάνω από 2,000% οι πωλήσεις τους μετά τον θάνατο του Neil Peart

Τεράστια ανταπόκριση από τους οπαδούς του συγκροτήματος. Τεράστια άνοδο σημείωσαν οι πωλήσεις των τραγουδιών των Rush μετά τον θάνατο του Neil Peart, με τους οπαδούς του συγκροτήματος να δείχνουν για ακόμα μια φορά την αφοσίωση τους. Αναλυτικά τα στοιχεία που παρουσίασε η Nielsen. Οι fans των Rush θεωρούνται από τους…

Τεράστια ανταπόκριση από τους οπαδούς του συγκροτήματος.

Τεράστια άνοδο σημείωσαν οι πωλήσεις των τραγουδιών των Rush μετά τον θάνατο του Neil Peart, με τους οπαδούς του συγκροτήματος να δείχνουν για ακόμα μια φορά την αφοσίωση τους. Αναλυτικά τα στοιχεία που παρουσίασε η Nielsen.

Οι fans των Rush θεωρούνται από τους πιο πιστούς και αυτή η αγάπη επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, με τις πωλήσεις τους να εκτινάσσονται μετά την είδηση του θανάτου του Neil Peart.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, οι πωλήσεις των τραγουδιών των Rush σημείωσαν τεράστια άνοδο αμέσως μετά τον θάνατο του Peart. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η άνοδος σύμφωνα με την Nielsen άγγιξε το 776%, σε streams και video on-demand services. Το κομμάτι που έπαιξε περισσότερο στις πλατφόρμες ήταν το «Tom Sawyer», το οποίο σημείωσε άνοδο 305%!

Σε ότι έχει να κάνει με τις συνολικές πωλήσεις τραγουδιών, η άνοδος άγγιξε το 2,304%, ενώ στα albums η άνοδος ήταν επίσης εντυπωσιακή, φτάνοντας το 1,820%.

Το Καναδικό συγκρότημα έβγαλε ανακοίνωση, με τον μπασίστα Geddy Lee και τον κιθαρίστα Alex Lifeson να τονίζουν πως έχασαν έναν φίλο, αδερφό και μουσικό συνοδοιπόρο για περισσότερα από 45 χρόνια. Στην ίδια ανακοίνωση οι Rush τονίζουν την μεγάλη γενναιότητα με την οποία ο Peart αντιμετώπισε την ιδιαιτέρως επιθετική μορφή καρκίνου με την οποία διαγνώστηκε στον εγκέφαλο.

Latest from IN FOCUS

Go to Top