ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σχεδόν σίγουρη η επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC

Αυτό αναφέρει πηγή κοντά στην μπάντα. Σχεδόν σίγουρη φαίνεται η επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC, σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στο συγκρότημα. Η είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τις πολλές φήμες που θέλουν τους βετεράνους rockers να μπαίνουν στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους δίσκου.…

Αυτό αναφέρει πηγή κοντά στην μπάντα.

Σχεδόν σίγουρη φαίνεται η επιστροφή του Brian Johnson στους AC/DC, σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στο συγκρότημα.

Η είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τις πολλές φήμες που θέλουν τους βετεράνους rockers να μπαίνουν στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους δίσκου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επερχόμενο album θα είναι ένα tribute στον Malcolm Young, όπως ακριβώς είχαν κάνει οι AC/DC με το «Back In Black» και τον Brian Johnson.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα αδέρφια Angus και Malcolm Young έχουν γράψει αρκετά κομμάτια που παραμένουν στα αρχεία του group.

Ο Brian Johnson αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τους AC/DC το 2016 μετά από πρόβλημα με την ακοή του. Πλέον όμως είναι υγιής, έχοντας κάνει κάποιες guest εμφανίσεις επί σκηνής με τους Muse, Fleetwood Mac, Paul Rodgers και Robert Plant.

Στους AC/DC αναμένεται να επιστρέψει τόσο ο drummer Phil Rudd όσο και ο μπασίστας Clive Williams.

Latest from TOP STORIES

Go to Top