ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε μιούζικαλ η ζωή και η μουσική των Beastie Boys

Ένα νέο μιούζικαλ με τη ζωή και το έργο των Beastie Boys θα ανέβει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο! Το έργο, που θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβρη στο Camden Peoples Theatre της Βρετανικής πρωτεύουσας, θα έχει τίτλο «Licensed To Ill» και θα είναι μια μίξη μουσικής, θεάτρου, κωμωδίας, ενώ θα…

Ένα νέο μιούζικαλ με τη ζωή και το έργο των Beastie Boys θα ανέβει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο!

Το έργο, που θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβρη στο Camden Peoples Theatre της Βρετανικής πρωτεύουσας, θα έχει τίτλο «Licensed To Ill» και θα είναι μια μίξη μουσικής, θεάτρου, κωμωδίας, ενώ θα υπάρχουν ακόμα και μαριονέτες επί σκηνής, δημιουργώντας έτσι ένα λαμπερό θέαμα για τους θεατές.

Το «Licensed To Ill» θα παρουσιάζει σημαντικά περιστατικά από τη ζωή και την καριέρα του επιδραστικού σχήματος το οποίο ξεκίνησε το 1981 και διέλυσε το 2011 με τον θάνατο του Adam «MCA» Yauch.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί τη στάση που θα κρατήσουν οι δύο εναπομείναντες Beastie Boys, Michael «Mike D» Diamond και Adam «Ad-Rock» Horovitz οι οποίοι έχουν απαγορέψει σε οποιονδήποτε τη χρήση της μουσικής τους για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς την έγκρισή τους.

Σε κάθε περίπτωση, το «Licensed To Ill» μοιάζει να είναι ένα φιλόδοξο project που σίγουρα θα κερδίσει το ενδιαφέρον του Βρετανικού – και όχι μόνο – κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top