ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Σε πνιγμό από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ, ο θάνατος της Dolores O’ Riordan των Cranberries

Σε πνιγμό που προκλήθηκε από δηλητηρίαση λόγω κατανάλωσης τεράστιας ποσότητας αλκοόλ οφείλεται τελικά ο θάνατος της τραγουδίστριας των Cranberries Dolores O’ Riordan. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έφυγε ξαφνικά από την ζωή στις 15 Ιανουαρίου 2018, βρισκόμενη στο Λονδίνο με σκοπό να ηχογραφήσει νέα μουσική με την μπάντα της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε…

Σε πνιγμό που προκλήθηκε από δηλητηρίαση λόγω κατανάλωσης τεράστιας ποσότητας αλκοόλ οφείλεται τελικά ο θάνατος της τραγουδίστριας των Cranberries Dolores O’ Riordan.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έφυγε ξαφνικά από την ζωή στις 15 Ιανουαρίου 2018, βρισκόμενη στο Λονδίνο με σκοπό να ηχογραφήσει νέα μουσική με την μπάντα της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του δωματίου στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, με την έκθεση του ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες.

Η O’ Riordan ήταν η βασική στιχουργός του συγκροτήματος μέχρι την διάλυσή του, το 2003. Έκτοτε ακολούθησε solo καριέρα, με την μπάντα ωστόσο να επανασυνδέεται το 2009.

Οι Cranberries ανακοίνωσαν πρόσφατα πως θα επανακυκλοφορήσουν το κλασικό τους album «Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We», με αφορμή την 25η του επέτειο.

Latest from IN FOCUS

Go to Top