ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Sepultura – Machine Messiah

Επικές στιγμές χαρίζουν στο κοινό τους οι βετεράνοι πλέον Sepultura με το «Machine Messiah», το 14ο studio album τους. Ο Derrick Green ξεδιπλώνει το 100% των φωνητικών δυνατοτήτων του, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η δουλειά του drummer Eloy Casagrande, ο οποίος πλέον αρχίζει να αφήνει το στίγμα του στα νέα…

Επικές στιγμές χαρίζουν στο κοινό τους οι βετεράνοι πλέον Sepultura με το «Machine Messiah», το 14ο studio album τους. Ο Derrick Green ξεδιπλώνει το 100% των φωνητικών δυνατοτήτων του, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η δουλειά του drummer Eloy Casagrande, ο οποίος πλέον αρχίζει να αφήνει το στίγμα του στα νέα τραγούδια. Μέσα από ποικίλα μουσικά στοιχεία, περίσσια ενέργεια και πάθος, η μπάντα «μιλά» για την εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία. Ο κιθαρίστας Andreas Kisser λέει πως όταν επιστρέψει ο Μεσσίας «θα είναι ένα robot, ένα ανθρωποειδές και ο βιο-μηχανικός μας σωτήρας», με την μπάντα πάντως να αναπτύσσει ένα concept που τα τελευταία χρόνια έχει «φορεθεί» πολύ. Όπως και να έχει, οι Βραζιλιάνοι με την εμπειρία τους αλλά έχοντας και στο πλευρό τους τον πολύπειρο παραγωγό Jens Bogren μας χαρίζουν ακόμα μια δουλειά σε υψηλό επίπεδο.

Συγκρότημα: Sepultura
Album: Machine Messiah
Label: Nuclear Blast
Release Date: 13/01/2017

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top