ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Serj Tankian για System Of A Down: «Δεν κοιταχτήκαμε στα μάτια»

Γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει δίσκος του group τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Serj Tankian έλυσε την σιωπή του και απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το γιατί οι System Of A Down δεν έχουν κυκλοφορήσει δίσκο εδώ και 15 χρόνια. «Δεν έχουμε το ίδιο όραμα» υποστηρίζει σε νέες δηλώσεις του ο…

Γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει δίσκος του group τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο Serj Tankian έλυσε την σιωπή του και απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το γιατί οι System Of A Down δεν έχουν κυκλοφορήσει δίσκο εδώ και 15 χρόνια. «Δεν έχουμε το ίδιο όραμα» υποστηρίζει σε νέες δηλώσεις του ο frontman.

«Πολλά έχουν ειπωθεί για εμάς. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν έχουμε κοιταχτεί στα μάτια έτσι ώστε να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο» λέει χαρακτηριστικά ο Tankian.

Και προσθέτει: «Δεν έχουμε το ίδιο όραμα μεταξύ μας. Κάναμε μια προσπάθεια πριν 2-3 χρόνια. Έχουμε καλές σχέσεις, περιοδεύουμε μαζί, αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω».

Όλα αυτά, ενώ πριν από μερικές μέρες ο Tankian δήλωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα EP με τραγούδια που έχει γράψει για τους System Of A Down.

«Τα τραγούδια αυτά ήταν γραμμένα για τους System Of A Down, αλλά αφού δεν βρίσκουμε κοινό πεδίο, τα ολοκλήρωσα μόνος μου» είπε στο SPIN ο Tankian.

Για τα κομμάτια αυτά και το γιατί του θυμίζουν τους System Of A Down: «Έχω γράψει αρκετά rock τραγούδια που δεν έχω κυκλοφορήσει. Τα συγκεκριμένα έχουν πιάνο και synths, αλλά είναι αρκετά heavy και θυμίζουν τις δομές των System Of A Down».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top