ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Sharon Osbourne: «Ο Ozzy δουλεύει πάνω σε νέο album»

Καλυτερεύει η υγεία του βετεράνου τραγουδιστή. Ευχάριστα είναι τα νέα από την πορεία της υγείας του Ozzy Osbourne, ο οποίος δείχνει πως ξεπερνάει τα προβλήματά που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Αισιόδοξη και η Sharon Osbourne. Το τελευταίο του album «Ordinary Man», φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στον madman, κάτι…

Καλυτερεύει η υγεία του βετεράνου τραγουδιστή.

Ευχάριστα είναι τα νέα από την πορεία της υγείας του Ozzy Osbourne, ο οποίος δείχνει πως ξεπερνάει τα προβλήματά που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Αισιόδοξη και η Sharon Osbourne.

Το τελευταίο του album «Ordinary Man», φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στον madman, κάτι που δήλωσε και η Sharon Osbourne σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Wild Ride! Podcast του Steve-O, πριν από λίγες ημέρες.

«Έχει περάσει πολύ δύσκολες ημέρες. Χτυπήθηκε αρκετά αλλά πλέον δείχνει πολύ πιο δυνατός. Μέρα με την ημέρα τα πάει καλύτερα» τόνισε η Sharon.

Και συνέχισε: «Ήταν δύσκολο και για μένα. Να βλέπεις τον άνθρωπο σου να περνάει τέτοιες καταστάσεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι γνωστός ή αν έχεις χρήματα. Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε».

Στην συνέχεια η Sharon αναφέρθηκε και στα μουσικά σχέδια του madman, τα οποία από ότι φαίνεται περιλαμβάνουν ακόμα ένα album με τον παραγωγό Andrew Watt, τον άνθρωπο που βρέθηκε πίσω από την κονσόλα και στο «Ordinary Man»: «Ξεκίνησαν ήδη να γράφουν νέα τραγούδια. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και ο Ozzy είναι ασταμάτητος».

Θυμίζουμε πως στο «Ordinary Man», εκτός από τον Watt, ο Ozzy συνεργάστηκε ακόμα με τον μπασίστα των Guns N Roses, Duff McKagan, τον drummer των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, ενώ guest συμμετοχές είχαν ο Slash, ο Elton John και ο Tom Morello.

Φυσικά, στα μελλοντικά σχέδια του Ozzy, οι περιοδείες δεν θα έχουν ρόλο, καθώς η υγεία του δεν του επιτρέπει μεγάλες περιοδείες. Δεν θα πρέπει ωστόσο να αποκλειστούν κάποια σποραδικά shows, κυρίως σε Ηνωμένες Πολιτείες και Μεγάλη Βρετανία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top