ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Sharon Van Etten και Josh Homme διασκευάζουν Nick Lowe

Δείτε το video του «(What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding». Η Sharon Van Etten και ο Josh Homme έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip της συνεργασίας τους για την διασκευή του κλασικού τραγουδιού του Nick Lowe, «(What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding». Στα σπίτια των δύο…

Δείτε το video του «(What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding».

Η Sharon Van Etten και ο Josh Homme έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip της συνεργασίας τους για την διασκευή του κλασικού τραγουδιού του Nick Lowe, «(What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding». Στα σπίτια των δύο μουσικών τα πλάνα του video.

Την περασμένη εβδομάδα, η Sharon Van Etten και ο Josh Homme των Queens Of The Stone Age έδωσαν στην δημοσιότητα την διασκευή τους στο «(What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding» του Nick Lowe. Σήμερα, το ντουέτο κυκλοφόρησε και το video clip, το οποίο είναι γυρισμένο στα σπίτια των δύο καλλιτεχνών, ελέω φυσικά της πανδημίας του COVID-19.

Το «(What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding» γράφτηκε από τον Lowe το 1974 αλλά έγινε ευρέως γνωστό πέντε χρόνια αργότερα όταν ο Elvis Costello το διασκεύασε στο album του «Armed Forces».

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι προσωρινό αλλά και καθολικό. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» έγραψε η Van Etten.

Τον Οκτώβριο του 2019 ο Josh Homme κυκλοφόρησε τα «Dessert Sessions Vols. 11 & 12».

Η Sharon Van Etten στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς κυκλοφόρησε το καταπληκτικό πέμπτο της studio album «Remind Me Tomorrow».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top