ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Shavo Odadjian: «Έχω αρκετές ιδέες για νέα τραγούδια των System Of A Down»

Δεν χάνει την ελπίδα για νέο album ο μπασίστας. Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τις κόντρες ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος, ο μπασίστας των System Of A Down, Shavo Odadjian, δεν χάνει τις ελπίδες του για ένα νέο studio album. 15 χρόνια…

Δεν χάνει την ελπίδα για νέο album ο μπασίστας.

Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τις κόντρες ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος, ο μπασίστας των System Of A Down, Shavo Odadjian, δεν χάνει τις ελπίδες του για ένα νέο studio album.

15 χρόνια από την κυκλοφορία των τελευταίων τους albums, «Mezmerize» και «Hypnotize» ο Odadjian φαίνεται να προσπαθεί να επανασυνδέσει το συγκρότημα.

Έχοντας και ο ίδιος αναγγείλει πρόσφατα το δικό του project, North Kingsley, με τους οποίους θα κυκλοφορήσει το πρώτο του EP την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, ο Odadjian βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στους System Of A Down, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metal Hammer: «Έχω μια νέα μπάντα και αυτό είναι κάτι πολύ φρέσκο. Όμως η καρδιά μου βρίσκεται στους System. Και αυτό δεν αλλάζει».

Για το εάν έχει υλικό που να ταιριάζει στο ύφος των System Of A Down: «Όταν το συγκρότημα θα είναι έτοιμο, θα είμαι και εγώ. Έχω περίπου 25 ιδέες έτοιμες να γίνουν τραγούδια. Ξέρω πως και ο Daron έχει γράψει άπειρη μουσική. Πάντα γράφουμε νέα μουσική».

Για το εάν υπάρχει ελπίδα για το μέλλον των System Of A Down: «Δεν θέλω να κλείσω αυτό το κεφάλαιο. Αρκετοί ξέρουν ότι πίεσα αρκετά τις καταστάσεις και ήθελα να επανασυνδεθούμε».

Για τους North Kingsley: «Ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι νέο. Έπρεπε. Δεν σημαίνει πως κλείνω πόρτες».

Οι North Kingsley έκαναν πρεμιέρα με το τραγούδι «Like That?» την περασμένη εβδομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top