ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Sheryl Crow ανακοίνωσε το κύκνειο άσμα της «Threads»

Mε εκλεκτούς καλεσμένους ο τελευταίος δίσκος της Αμερικανίδας. Η Sheryl Crow έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου της studio album με τίτλο «Threads», το οποίο θα είναι το τελευταίο στην πλούσια καριέρα της. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Αυγούστου από την Big Machine Records, με…

Mε εκλεκτούς καλεσμένους ο τελευταίος δίσκος της Αμερικανίδας.

Η Sheryl Crow έδωσε στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου της studio album με τίτλο «Threads», το οποίο θα είναι το τελευταίο στην πλούσια καριέρα της.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Αυγούστου από την Big Machine Records, με την Αμερικανίδα μουσικό και τραγουδίστρια να συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του album βρίσκεται η Stevie Nicks των Fleetwood Mac, ο Keith Richards των Rolling Stones, ο Eric Clapton, ο Sting, Ο Gary Clark Jr., ο Joe Walsh των Eagles, ο Willie Nelson και η St. Vincent.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για τον δίσκο στο NME, η Crow είπε πως έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα «του τελευταίου δίσκου» δηλώνοντας γεμάτη από όσα πετύχει ως σήμερα.

Για τις εξαιρετικές συνεργασίες που εξασφάλισε για το «Threads» η 57χρονη μουσικός δήλωσε: «Δεν ήταν κάτι που έγινε μέσα σε μερικές εβδομάδες. Το όλο project κράτησε περίπου 3,5 χρόνια. Οι επιλογές των συμμετεχόντων φυσικά ήταν αναμενόμενες. Με όλους τους μουσικούς έχω εξαιρετικές σχέσεις. Πρόκειται για ανθρώπους που συνεργάστηκα, μοιράστηκα την σκηνή μαζί τους και θαυμάζω».

Από τα highlights του album είναι αναμφίβολα το κομμάτι «Redemption Day», στο οποίο ακούγεται και η φωνή του Johnny Cash!

Το tracklist και οι συμμετοχές του «Threads»:
01. Prove You Wrong (feat. Stevie Nicks & Maren Morris)
02. Live Wire (feat. Bonnie Raitt & Mavis Staples)
03. Tell Me When It’s Over (feat. Chris Stapleton)
04. Story Of Everything (feat. Chuck D., Andra Day & Gary Clark Jr.)
05. Beware Of Darkness (feat. Eric Clapton, Sting & Brandi Carlile)
06. Redemption Day (feat. Johnny Cash)
07. Cross Creek Road (feat. Lukas Nelson)
08. Everything Is Broken (feat. Jason Isbell)
09. The Worst (feat. Keith Richards)
10. Lonely Alone (feat. Willie Nelson)
11. Border Lord (feat. Kris Kristofferson)
12. Still The Good Old Days (feat. Joe Walsh)
13. Wouldn’t Want To Be Like You (feat. St. Vincent)
14. Don’t (feat. Lucius)
15. Nobody’s Perfect (feat. Emmylou Harris)
16. Flying Blind (feat. James Taylor)
17. For The Sake Of Love (feat. Vince Gill)

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top