ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

The Show Must Go On: Αυτές τις συναυλίες μπορείτε να δείτε online και δωρεάν!

Dropkick Murphys, Trivium, Kadavar και άλλοι… Ο πλανήτης βρίσκεται σε μια ιδιότυπη καραντίνα αλλά η αγαπημένη μας μουσική πρέπει να συνεχίσει. Καλλιτέχνες και συγκροτήματα δίνουν την ευκαιρία στους fans να δουν δωρεάν συναυλίες μέσω live streaming, σε μια προσπάθεια να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτές τις μέρες που μένουμε…

Dropkick Murphys, Trivium, Kadavar και άλλοι…

Ο πλανήτης βρίσκεται σε μια ιδιότυπη καραντίνα αλλά η αγαπημένη μας μουσική πρέπει να συνεχίσει. Καλλιτέχνες και συγκροτήματα δίνουν την ευκαιρία στους fans να δουν δωρεάν συναυλίες μέσω live streaming, σε μια προσπάθεια να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι.

Την αρχή έκαναν πριν από λίγες ημέρες οι extreme metallers Code Orange, οι οποίοι έπαιξαν δωρεάν ολόκληρο το νέο τους album «Underneath»  σε ένα άδειο venue στην πόλη τους, στο Pittsburgh.

Εμείς μαζέψαμε κάποιες από τις online συναυλίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τις επόμενες ώρες και ημέρες και σας τις παρουσιάζουμε:

Η αρχή γίνεται με τους Dropkick Murphys, για τους οποίους σας ενημερώσαμε ότι θα μεταδώσουν ζωντανά μέσω των καναλιών τους στα social media το live που θα δώσουν για την St.Patrick’s Day.

Οι Trivium ανακοίνωσαν πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν τα αρχεία τους και θα δώσουν στο κοινό δωρεάν αρκετό συναυλιακό υλικό.

Οι Green Carnation θα μεταδώσουν live και δωρεάν από την Νορβηγία την παρουσίαση του νέου τους δίσκου Leaves Of Yesteryear.

Ο Neil Young ανακοίνωσε πως στις επόμενες ημέρες θα δώσει στην δημοσιότητα τα «Fireside Sessions», τα οποία θα μπορούν να δουν οι fans online.

Οι Γερμανοί Kadavar αναγκάστηκαν να διακόψουν τα live shows τους και στις 21 Μαρτίου θα δώσουν μια διαδικτυακή συναυλία μέσα από το studio τους στο Βερολίνο!

Οι Blues Pills σε μήνυμα τους στο Facebook ότι σύντομα θα δώσουν με την σειρά τους μια διαδικτυακή συναυλία.

When dark comes around is when you have to glow. The world is upside down right now, especially for friends and…

Gepostet von Blues Pills am Dienstag, 17. März 2020

Μέσα από την σελίδα του Rockpalast στο Facebook μπορείτε να δείτε live παλιότερες αλλά και νέες συναυλίες που γίνονται στο venue.

Η αγαπημένη μας μουσική συνεχίζεται… Και μη ξεχνάτε, αυτές τις μέρες… #ΜένουμεΣπίτι.

 

Latest from TOP STORIES

Go to Top