ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Σκέφτονται επανασύνδεση και περιοδεία οι Motley Crue

Προώθησαν online καμπάνια και έδωσαν τροφή στις φήμες. Μια online καμπάνια που θέλει να βγάλει ξανά στον δρόμο τους Motley Crue, δίνει ελπίδες στους fans της μπάντας, μετά και την δημοσιοποίησή της από το συγκρότημα. Οι Αμερικανοί rockers έπαιξαν για τελευταία φορά μαζί στις 31 Δεκεμβρίου 2015, έχοντας υπογράψει στην…

Προώθησαν online καμπάνια και έδωσαν τροφή στις φήμες.

Μια online καμπάνια που θέλει να βγάλει ξανά στον δρόμο τους Motley Crue, δίνει ελπίδες στους fans της μπάντας, μετά και την δημοσιοποίησή της από το συγκρότημα.

Οι Αμερικανοί rockers έπαιξαν για τελευταία φορά μαζί στις 31 Δεκεμβρίου 2015, έχοντας υπογράψει στην συνέχεια συμφωνητικό το οποίο θα απαγορεύει σε κάθε μέλος του group να περιοδεύσει στο μέλλον χρησιμοποιώντας το όνομα των Motley Crue.

Η online καμπάνια έχει τίτλο BRING MOTLEY CRUE BACK στοχεύει στην επαναδραστηριοποίηση της μπάντας με τους fans να ζητούν «μια νέα περιοδεία». Η καμπάνια έχει αυτή την στιγμή περισσότερες από 14,000 διαδικτυακές υπογραφές, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν μετά και την τοποθέτηση του manager Mark DiDia, ο οποίος είπε πως το group το σκέφτεται.

Οι ίδιοι οι Motley Crue ανέβασαν στο Twitter την καμπάνια με την λεζάντα «This is interesting» , σβήνοντας ωστόσο λίγο αργότερα το επίμαχο tweet.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα πάντως, ο Vince Neil σε δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε «Δεν έχω μιλήσει σε κανένα μέλος της μπάντας από την πρεμιέρα της ταινίας The Dirt. Έπρεπε να ακυρώσω κάποιες solo εμφανίσεις μου για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα υγείας. Τώρα αναρρώνω».

Στο ίδιο tweet ο Neil τόνισε πως δεν υπάρχει καμία ένταση ανάμεσα σε αυτόν και τα μέλη της μπάντας.

Latest from IN FOCUS

Go to Top