ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Σκέψεις για βιογραφική ταινία των Led Zeppelin

Αποκαλύψεις από τον Jimmy Page. Οι πρόσφατες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες των Rocketman και Bohemian Rhapsody φαίνεται πως έχουν ανοίξει την όρεξη αρκετών παραγωγών στο Hollywood. Ο κιθαρίστας των Led Zeppelin Jimmy Page αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην μεγάλη…

Αποκαλύψεις από τον Jimmy Page.

Οι πρόσφατες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες των Rocketman και Bohemian Rhapsody φαίνεται πως έχουν ανοίξει την όρεξη αρκετών παραγωγών στο Hollywood.

Ο κιθαρίστας των Led Zeppelin Jimmy Page αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη η ιστορία του θρυλικού rock συγκροτήματος.

Ο βετεράνος κιθαρίστας πάντως φαίνεται πως έχει αρκετές δεύτερες σκέψεις σχετικά με το project, τονίζοντας στο Uncut πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

«Υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που θέλουν να βγάλουν λεφτά στο όνομα των Led Zeppelin. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω μια ταινία για την μπάντα. Και γιατί να θέλω; Ακούστε τα albums μας. Είναι όλα εκεί» είπε ο Page ερωτώμενος σχετικά.

Σε αντίθεση με την ταινία, ο Page δήλωσε πως θέλει οπωσδήποτε να γράψει την αυτοβιογραφία του: «Θέλω οπωσδήποτε να γράψω ένα βιβλίο και είναι κάτι που θα γίνει. Προτιμώ όμως πρώτα να το ολοκληρώσω και μετά να προχωρήσω σε κάποιου είδους εκδοτική συμφωνία, προκειμένου να μην μπλέξω με χρονοδιαγράμματα».

Οι fans των Led Zeppelin πάντως με αφορμή την 50η επέτειο του συγκροτήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα επίσημο ντοκιμαντέρ σκηνοθετημένο από τον Bernard MacMahon. Το project δεν έχει προς το παρόν τίτλο, αλλά θα εστιάσει στις ζωές των μελών των Led Zeppelin από τα 60s, την εκρηκτική άνοδο της μπάντας, μέχρι και την στιγμή που το «Led Zeppelin II» εκθρόνισε από τα charts το «Abbey Road» των Beatles.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν νέες συνεντεύξεις από τους Jimmy Page, Robert Plant και John Paul Jones καθώς και πλούσιο αρχειακό υλικό από τον John Bonham.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top