ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκοτεινός και γεμάτος ένταση ο νέος δίσκος των Cure

10λεπτα και 12λεπτα κομμάτια στο νέο album του συγκροτήματος. Οι Cure βρίσκονται πλέον στο Rock And Roll Hall Of Fame, και οι fans στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο επερχόμενο album τους, πρώτου μετά το 2008. Ο Robert Smith μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone αναφέρθηκε στο επερχόμενο album, λέγοντας πως…

10λεπτα και 12λεπτα κομμάτια στο νέο album του συγκροτήματος.

Οι Cure βρίσκονται πλέον στο Rock And Roll Hall Of Fame, και οι fans στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο επερχόμενο album τους, πρώτου μετά το 2008.

Ο Robert Smith μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone αναφέρθηκε στο επερχόμενο album, λέγοντας πως οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Rockfield Studios, στο Monmouthshire της Ουαλίας, στην Μεγάλη Βρετανία, εκεί όπου οι Queen έγραψαν το «Bohemian Rhapsody» και οι Motorhead ηχογράφησαν τις πρώτες τους δισκογραφικές δουλειές.

«Είναι ένα καταπληκτικό studio στη μέση του πουθενά. Παίζαμε μόνο μουσική για τρεις εβδομάδες. Ξέρω πως όλοι λένε το ίδιο πράγμα, όμως είναι η πραγματικότητα».

Σχετικά με το επερχόμενο album: «Είναι σκοτεινό. Έχει εντάσεις. Υπάρχουν τραγούδια 10 και 12 λεπτών. Ηχογραφήσαμε συνολικά 19 τραγούδια. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί με αυτό. Θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε ακόμα και τριπλό album».

«Πιθανότατα θα διαλέξουμε από 6 ως 8 κομμάτια τα οποία αισιοδοξώ ότι θα ικανοποιήσουν τους fans μας» πρόσθεσε ο Smith.

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο δίσκος: «Θέλω να τελειώσουμε πριν την αρχή του καλοκαιριού, έτσι ώστε να αρχίσει αμέσως μετά η μίξη του».

Για το πότε θα κυκλοφορήσει το album: «Δεν ξέρω. Ίσως Οκτώβρη… στο Halloween. Θα δούμε».

Οι Cure θα εμφανιστούν στην χώρα μας την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top