ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Slash: «Γράφω νέα μουσική για τους Guns N Roses»

Ο κιθαρίστας εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της απομόνωσης. Ο Slash σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε πως το διάστημα της καραντίνας το πέρασε γράφοντας νέα μουσική για τους Guns N Roses. Όλα όσα δήλωσε στο Sweetwater. Όπως όλοι, έτσι και ο Slash, πέρασε το διάστημα της πανδημίας κλεισμένος στο σπίτι του, γράφοντας…

Ο κιθαρίστας εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της απομόνωσης.

Ο Slash σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε πως το διάστημα της καραντίνας το πέρασε γράφοντας νέα μουσική για τους Guns N Roses. Όλα όσα δήλωσε στο Sweetwater.

Όπως όλοι, έτσι και ο Slash, πέρασε το διάστημα της πανδημίας κλεισμένος στο σπίτι του, γράφοντας μουσική. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sweetwater, αποκάλυψε πως είχε αφοσιωθεί στην σύνθεση μουσικής για τους Guns N Roses, τζαμάροντας μάλιστα μαζί με τον Duff McKagan και τον Axl Rose, όποτε το επέτρεπαν οι συνθήκες.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα περισσότερα μέλη των Guns N Roses μιλάνε για ένα νέο album, με τον Slash να μην αποτελεί εξαίρεση. Ο κιθαρίστας τόνισε: «Πέρασα την καραντίνα ανάμεσα στο σπίτι και το studio μου. Έγραψα τραγούδια και ηχογράφησα αρκετά. Δούλεψα με τον Duff και τον Axl για τα νέα τραγούδια των Guns N Roses».

Θυμίζουμε ότι το 2019 ο Slash είχε δηλώσει πως το συγκρότημα ξεκίνησε επίσημα να δουλεύει πάνω σε νέο υλικό. Ανάλογες δηλώσεις έχουν γίνει τόσο από τον Duff McKagan, όσο και από τον κιθαρίστα Richard Fortus.

Οι Guns N Roses αναγκάστηκαν να ακυρώσουν όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις για το 2020 εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top