ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Slash: «Η μουσική βιομηχανία κρατά πίσω το νέο album των Guns N Roses»

Οι σκέψεις του κιθαρίστα για νέα μουσική του συγκροτήματος. Αμέσως μετά την επαναδραστηριοποίηση των Guns N Roses για την Not In This Lifetime περιοδεία τους, η συζήτηση έχει περάσει στο εάν το θρυλικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει νέα μουσική. Ο Slash ωστόσο βάζει τα πράγματα στην αληθινή τους βάση, τονίζοντας πως…

Οι σκέψεις του κιθαρίστα για νέα μουσική του συγκροτήματος.

Αμέσως μετά την επαναδραστηριοποίηση των Guns N Roses για την Not In This Lifetime περιοδεία τους, η συζήτηση έχει περάσει στο εάν το θρυλικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει νέα μουσική. Ο Slash ωστόσο βάζει τα πράγματα στην αληθινή τους βάση, τονίζοντας πως η δημιουργία ενός δίσκου δεν είναι πλέον εύκολη υπόθεση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Guitar.com, ο Slash αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο νέου δίσκου του συγκροτήματος λέγοντας: «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση για αυτό. Πλέον η φύση της μουσικής βιομηχανίας είναι διαφορετική. Έχουμε υλικό, υπάρχουν τραγούδια αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι πως και αν θα το χρησιμοποιήσουμε».

Συνεχίζοντας στην συνέντευξη του, ο Slash πρόσθεσε: «Υπάρχει κάποιος κόσμος που μας λέει να προχωρήσουμε και να βγάλουμε έναν δίσκο όπως παλιά. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που μας λένε ότι δεν ξέρουν καν πως είναι να αγοράζεις δίσκο».

Μέλη των Guns N Roses έχουν τοποθετηθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ενδεχόμενο ηχογράφησης ενός νέου δίσκου, με τον κιθαρίστα Richard Fortus να τονίζει πρόσφατα πως θα ήθελε η μπάντα να κυκλοφορήσει κάτι νέο μέσα στο 2020.

Οι Guns N Roses συνεχίζουν πάντως με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες τους και επιστρέφουν στην Ευρώπη το 2020 για μια σειρά από εμφανίσεις σε φεστιβάλ.

Latest from IN FOCUS

Go to Top