ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Slash: «Οι Guns N Roses δεν γράφουν κομμάτι για το Terminator»

Όλα όσα είπε για το μέλλον της μπάντας μετά το reunion. Ο Slash κράτησε χαμηλά την μπάλα, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τους Guns N Roses να γράφουν ένα νέο τραγούδι για το επερχόμενο Terminator film. Μιλώντας στο Trunk Nation του SiriusXM, ο κιθαρίστας διέψευσε κατηγορηματικά πως το συγκρότημα…

Όλα όσα είπε για το μέλλον της μπάντας μετά το reunion.

Ο Slash κράτησε χαμηλά την μπάλα, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τους Guns N Roses να γράφουν ένα νέο τραγούδι για το επερχόμενο Terminator film.

Μιλώντας στο Trunk Nation του SiriusXM, ο κιθαρίστας διέψευσε κατηγορηματικά πως το συγκρότημα γράφει κομμάτι για το project: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτά είναι φήμες και δεν έχουν καμία υπόσταση».

Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα στην αρχή του μήνα θέλουν τους Slash, Axl Rose και Duff McKagan να έχουν έτοιμο ένα νέο κομμάτι και μάλιστα να έχουν συναντηθεί για τον λόγο αυτό και με τον Arnold Schwarzenegger.

Μιλώντας για το μέλλον του συγκροτήματος, ο Slash εκτός από τις επερχόμενες συναυλίες πρόσθεσε πως όντως οι Guns N Roses δουλεύουν πάνω σε νέα μουσική: «Είναι γνωστό πως γράφουμε νέα τραγούδια. Δεν είναι κάτι νέο αυτό».

Για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε νέα τραγούδια: «Νομίζω πως οι fans προτιμούν να ακούσουν ένα full-length. Πλέον όμως η όλη διαδικασία έχει αλλάξει. Προφανώς και το single είναι σημαντικό, όμως στο τέλος της ημέρας, θα κυκλοφορήσουμε ένα ολοκληρωμένο full-length».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top