ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Sleaford Mods – Sleaford Mods (EP)

Το περσινό full length τους «English Tapas» ήταν το παράθυρο των Sleaford Mods στον υπόλοιπο κόσμο και η προσπάθεια τους να δείξουν ότι δεν αφορούν αποκλειστικά το Βρετανικό κοινό. Φυσικά, η ταυτότητα της μπάντας δεν κρύβεται ούτε εδώ, όμως το EP αυτό που λειτουργεί ως ορεκτικό για την επόμενη δουλειά…

Το περσινό full length τους «English Tapas» ήταν το παράθυρο των Sleaford Mods στον υπόλοιπο κόσμο και η προσπάθεια τους να δείξουν ότι δεν αφορούν αποκλειστικά το Βρετανικό κοινό. Φυσικά, η ταυτότητα της μπάντας δεν κρύβεται ούτε εδώ, όμως το EP αυτό που λειτουργεί ως ορεκτικό για την επόμενη δουλειά τους, κάνει την δουλειά του. «Ωμό» συνθετικά αλλά και ερμηνευτικά και με το «Stick In A Five And Go» να αποτελεί την κορυφαία του στιγμή, το «Sleaford Mods» έχει και εδώ στοιχεία εξωστρέφειας («Joke Shop») που θα σε κάνουν να κολλήσεις αν αγαπάς το ντουέτο από το Nottingham.

Συγκρότημα: Sleaford Mods
EP: Sleaford Mods
Label: Rough Trade
Ημ. Κυκλοφορίας: 14/09/2018

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top