ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

The Sleep Eazys: Νέο project από τον Joe Bonamassa

Τον ερχόμενο μήνα η κυκλοφορία του instrumental album. Ο Joe Bonamassa ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει με το νέο του project, The Sleep Eazys, το instrumental album «Easy To Buy, Hard To Sell». Σε αυτό θα διασκευάζει κομμάτια των Danny Gatton, Frank Sinatra, King Curtis, Tony Joe και…

Τον ερχόμενο μήνα η κυκλοφορία του instrumental album.

Ο Joe Bonamassa ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει με το νέο του project, The Sleep Eazys, το instrumental album «Easy To Buy, Hard To Sell». Σε αυτό θα διασκευάζει κομμάτια των Danny Gatton, Frank Sinatra, King Curtis, Tony Joe και άλλων. Πρώτο single το «Bond (On Her Majesty’s Secret Service)».

Για τον δίσκο ο Bonamassa συνεργάζεται με την μπάντα που περιοδεύει μαζί του, αλλά και κάποιους καλεσμένους. Οι Sleep Eazys βρίσκουν τον κιθαρίστα να πειραματίζεται με διάφορους ήχους, από την jazz και την bluegrass, μέχρι την funk και το rockabilly.

Το συγκεκριμένο album είναι αφιερωμένο στον Danny Gatton, τον οποίο ο Bonamassa αναγνώρισε ως μέντορα του.

Συγκεκριμένα, ο κιθαρίστας τόνισε: «Πρόκειται για έναν δίσκο που θέλω να αφιερώσω σε έναν φίλο, μέντορα, αλλά και έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες. Ο Danny μου έδειξε τον δρόμο και με επηρέασε όπως κανείς άλλος».

Το «Easy To Buy, Hard To Sell» θα κυκλοφορήσει από την Provogue/J&R Adventures στις 10 Απριλίου.

Το tracklist του «Easy To Find, Hard To Sell»:
01. Fun House
02. Move
03. Ace Of Spades
04. Ha So
05. Hawaiian Eye
06. Pond (On Her Majesty’s Secret Service)
07. Polk Salad Annie
08. Blue Nocturne
09. It Was A Very Good Year

THE SLEEP EAZYS – EASY TO BUY, HARD TO SELL

Latest from TOP STORIES

Go to Top