ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Slipknot θα αρχίσουν να γράφουν το νέο τους album στις αρχές του 2017

Στα σκαριά ο διάδοχος του «.5: The Gray Chapter». Το επόμενο κεφάλαιο στη δισκογραφία τους προγραμματίζουν οι Slipknot καθώς σύντομα δυο από τα μέλη της μπάντας θα αρχίσουν να γράφουν τα νέα κομμάτια. Συγκεκριμένα, οι Shawn «Clown» Crahan και Jim Root θα συναντηθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο με σκοπό να ξεκινήσουν…

Στα σκαριά ο διάδοχος του «.5: The Gray Chapter».

Το επόμενο κεφάλαιο στη δισκογραφία τους προγραμματίζουν οι Slipknot καθώς σύντομα δυο από τα μέλη της μπάντας θα αρχίσουν να γράφουν τα νέα κομμάτια.

Συγκεκριμένα, οι Shawn «Clown» Crahan και Jim Root θα συναντηθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο με σκοπό να ξεκινήσουν τη σύνθεση των πρώτων κομματιών που θα βρίσκονται στο επόμενο studio album των Slipknot, το οποίο ωστόσο δεν έχει χρονοδιάγραμμα σε ότι έχει να κάνει με την κυκλοφορία του.

Η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα από την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Rolling Stone, στο οποίο μίλησε ο Crahan τόσο για τα τεκταινόμενα γύρω από την μπάντα, όσο και για την σκηνοθετική του καριέρα.

Αναλυτικά, ο Clown τόνισε πως μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Officer Downe» θέλει να κάνει και άλλες ταινίες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι γεννημένος να κάνω ταινίες. Ολοκλήρωσα μια ταινία που τα γυρίσματα της είχαν χρονοδιάγραμμα 3 μηνών μέσα σε 4 μόλις εβδομάδες. Ήταν φανταστική εμπειρία».

Οι Slipknot κυκλοφόρησαν το 2014 το «.5: The Gray Chapter» έξι χρόνια μετά το «All Hope Is Gone».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top