Επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του gadget.

Η Sony ανακοίνωσε την περιορισμένης έκδοσης κυκλοφορία του Walkman!

Το ιστορικό gadget που άλλαξε τον τρόπο που οι παλιότερες γενιές απολάμβαναν την αγαπημένη τους μουσικής θα ξαναβγεί στην αγορά με αφορμή τα 40α του γενέθλια.

Η Sony προσπάθησε να παντρέψει το ρετρό του πράγματος, με τις επιταγές της νέας τεχνολογίας, με το NW-A100TPS να φέρνει πολύ στην συσκευή που μεσουρανούσε στα 80s και μέχρι τα μέσα των 90s.

Φυσικά, η κασέτα πλέον έχει αντικατασταθεί από τα mp3s, με την πρώτη πάντως να υπάρχει ως γραφικό στην οθόνη 3,6 ιντσών, ενισχύοντας έτσι το ρετρό προφίλ. Το NW-A100TPS έχει χωρητικότητα 16GB, με την μπαταρία να προσφέρει 26 ώρες αυτονομίας.

«Κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι πίσω στον χρόνο με την επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του Walkman. Δεν ήταν τότε όλα τα πράγματα καλύτερα, αλλά έτσι μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους, με το κλασικό design να συναντά την νέα τεχνολογία» αναφέρει η ανακοίνωση της Sony.

Η Sony σκοπεύει να ρίξει στην αγορά το επετειακό Walkman τον Νοέμβριο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.