ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του αντιμετωπίζει ο Ginger Baker

Ο βετεράνος drummer και πρώην μέλος των Cream, Ginger Baker, αναγκάστηκε να ακυρώσει το υπόλοιπο της περιοδείας του καθώς οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του. Ο 76χρονος μουσικός είχε προγραμματίσει περιοδεία για τον ερχόμενο Απρίλη/Μάη σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες, με όλα τα dates να ακυρώνονται μετά…

Ο βετεράνος drummer και πρώην μέλος των Cream, Ginger Baker, αναγκάστηκε να ακυρώσει το υπόλοιπο της περιοδείας του καθώς οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του.

Ο 76χρονος μουσικός είχε προγραμματίσει περιοδεία για τον ερχόμενο Απρίλη/Μάη σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες, με όλα τα dates να ακυρώνονται μετά το αρκετά σοβαρό, όπως χαρακτηρίστηκε, πρόβλημα υγείας που βρήκαν οι γιατροί.

Σε ανακοίνωσή στην επίσημη σελίδα του Ginger Baker στο Facebook αναφέρεται: «Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε όλα τα επερχόμενα shows του Ginger. Οι γιατροί είναι κάθετοι πως ο Ginger θα πρέπει να ξεκουραστεί καθώς το πρόβλημα στην καρδιά του είναι αρκετά σοβαρό».

Ευχή όλων είναι ο Ginger Baker να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα του και να βγει ξανά στον δρόμο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top