Το πάθος της Kaitlynn για τους Beatles ξεπερνάει κάθε λογική. Η ίδια ζήτησε να μη δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα της αλλά δέχθηκε να μοιραστεί μαζί μας μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Μεγάλωσα ακούγοντας Beatles. Θυμάμαι τον εαυτό μου να ακούει Beatles μέσα στο αυτοκίνητο από πολύ μικρή. Η μητέρα μου δεν άκουγε σχεδόν τίποτα άλλο. Πριν μερικά χρόνια τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή. Είδα από κοντά μια συναυλία μιας tribute band και τότε εθίστηκα στη συλλογή αντικειμένων που έχουν να κάνουν με τους Beatles. Ξεκίνησα να μαζεύω αναμνηστικά και να βλέπω συγκροτήματα που διασκεύαζαν τους Beatles τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ούτε εγώ πίστευα ότι η συλλογή μου θα φτάσει τόσο γρήγορα σ’ αυτό το μέγεθος”.

Πηγαίνω σε μαγαζιά με αντίκες, αγοράζω από δισκοπωλεία και φυσικά από το διαδίκτυο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δω κάτι στον δρόμο που να έχει σχέση με τους Beatles και να μη το αγοράσω. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις σε γενέθλια και σε γιορτές οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά τι θα μου πάρουν”.

Kaitlynn μέσα σε τόσες χιλιάδες αντικείμενα, υπάρχει κάποιο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου;
Φυσικά, το army jacket του John Lennon. Όχι, δεν είναι το αυθεντικό (γέλια) αλλά για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Συνήθως τι ποσά ξοδεύεις για το πάθος σου με τους Beatles;
(Γέλια) Πολλά. Η αυθεντική περούκα των Beatles στοίχισε περίπου 130 δολάρια, το επιτραπέζιο 150 και η ταπετσαρία του “Hard Day Nights” άλλα τόσα. Βέβαια τα έξοδα δεν σταματάνε εδώ. Να φανταστείς, φέτος έχω ξοδέψει περίπου 1000 δολάρια για το εισιτήριο μου για τη συναυλία του Paul McCartney ενώ πέρυσι είχα ξοδέψει άλλα τόσα.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΝΗΣ
Υπεύθυνος Σύνταξης

Ο Σάββας Στανής μεγάλωσε στην Κομοτηνή και είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού FC των Dream Theater, βραβευμένο από τη Warner music και την ifpi για τις πωλήσεις του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Έχει περάσει από τα μουσικά περιοδικά Rock On και Rock Hard ενώ βρέθηκε πίσω από την κονσόλα του Atlantis 105,2. Λατρεύει το φαγητό με αδυναμία στα burger και ζει με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γνωρίσει από κοντά τον Antony Bourdain.