Το πάθος της Kaitlynn για τους Beatles ξεπερνάει κάθε λογική. Η ίδια ζήτησε να μη δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα της αλλά δέχθηκε να μοιραστεί μαζί μας μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Μεγάλωσα ακούγοντας Beatles. Θυμάμαι τον εαυτό μου να ακούει Beatles μέσα στο αυτοκίνητο από πολύ μικρή. Η μητέρα μου δεν άκουγε σχεδόν τίποτα άλλο. Πριν μερικά χρόνια τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή. Είδα από κοντά μια συναυλία μιας tribute band και τότε εθίστηκα στη συλλογή αντικειμένων που έχουν να κάνουν με τους Beatles. Ξεκίνησα να μαζεύω αναμνηστικά και να βλέπω συγκροτήματα που διασκεύαζαν τους Beatles τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ούτε εγώ πίστευα ότι η συλλογή μου θα φτάσει τόσο γρήγορα σ’ αυτό το μέγεθος”.

Πηγαίνω σε μαγαζιά με αντίκες, αγοράζω από δισκοπωλεία και φυσικά από το διαδίκτυο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δω κάτι στον δρόμο που να έχει σχέση με τους Beatles και να μη το αγοράσω. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις σε γενέθλια και σε γιορτές οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά τι θα μου πάρουν”.

Kaitlynn μέσα σε τόσες χιλιάδες αντικείμενα, υπάρχει κάποιο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου;
Φυσικά, το army jacket του John Lennon. Όχι, δεν είναι το αυθεντικό (γέλια) αλλά για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Συνήθως τι ποσά ξοδεύεις για το πάθος σου με τους Beatles;
(Γέλια) Πολλά. Η αυθεντική περούκα των Beatles στοίχισε περίπου 130 δολάρια, το επιτραπέζιο 150 και η ταπετσαρία του “Hard Day Nights” άλλα τόσα. Βέβαια τα έξοδα δεν σταματάνε εδώ. Να φανταστείς, φέτος έχω ξοδέψει περίπου 1000 δολάρια για το εισιτήριο μου για τη συναυλία του Paul McCartney ενώ πέρυσι είχα ξοδέψει άλλα τόσα.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.