ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Το Spotify δουλεύει εφαρμογή για karaoke!

Spotify: Ακόμα μια καινοτομία στα σκαριά. Στην προσπάθεια για περισσότερη καινοτομία που θα βάλει την πλατφόρμα σε θέση ισχύος απέναντι στον ανταγωνισμό, το Spotify φαίνεται πως δουλεύει πάνω σε μια νέα εφαρμογή για karaoke! Οι πρώτες πληροφορίες για το project. Σύμφωνα με το Music Business Worldwide, το Spotify δουλεύει πάνω…

Spotify: Ακόμα μια καινοτομία στα σκαριά.

Στην προσπάθεια για περισσότερη καινοτομία που θα βάλει την πλατφόρμα σε θέση ισχύος απέναντι στον ανταγωνισμό, το Spotify φαίνεται πως δουλεύει πάνω σε μια νέα εφαρμογή για karaoke! Οι πρώτες πληροφορίες για το project.

Σύμφωνα με το Music Business Worldwide, το Spotify δουλεύει πάνω στο νέο project Karaoke Mode, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στην πλατφόρμα. Αρκετοί προγραμματιστές και σχεδιαστές έχουν ήδη κάνει αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τονίζοντας ότι η εφαρμογή βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών.

Άνθρωπος της εταιρίας έκανε δηλώσεις στο NME αποφεύγοντας πάντως να δώσει περισσότερες πληροφορίες: «Σαν εταιρία προσπαθούμε συνεχώς να δώσουμε περισσότερα στους συνδρομητές μας και να κάνουμε την εμπειρία τους καλύτερη. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι για να ανακοινώσουμε».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην χρονιά το Spotify ανακοίνωσε πως σκοπεύει να βάλει και μουσικά videos στην πλατφόρμα του, βλέποντας τον ανταγωνισμό με το YouTube να αυξάνεται συνεχώς.

Πρόθεση του Spotify είναι να δημιουργήσει ένα player το οποίο θα παίζει μουσικά videos που ακούει ο χρήστης και λίστες με όλα τα νέα clips. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο τέλος του 2020. Ήδη πάντως από το 2019, η πλατφόρμα έχει λανσάρει αρκετά video loops σε τραγούδια που ακούν οι χρήστες. Κερδισμένος φυσικά είναι ο χρήστης, ο οποίος βλέπει τον ανταγωνισμό να λειτουργεί προς όφελός του.

Πρόσφατα άλλωστε το Spotify ανακοίνωσε μια σειρά από προωθητικές ενέργειες στην Μεγάλη Βρετανία για τους Premium χρήστες της υπηρεσίας.

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ο ιδρυτής της Σουηδικής μουσικής πλατφόρμας, Daniel Ek σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Music Ally, αποκάλυψε ότι θα ήθελε περισσότερη νέα μουσική από τους μουσικούς και τα συγκροτήματα προκειμένου να αυξήσουν τα έσοδα τους.

Οι δηλώσεις του Ek ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μέσα στους καλλιτεχνικούς κόλπους, με αρκετούς μουσικούς να εκφράζονται ανοιχτά, λέγοντας πως η μουσική δεν είναι άλλο ένα «προϊόν».

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top