ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Το Spotify φέρνει μουσικά videos στην πλατφόρμα του

Έρχεται μεγάλος ανταγωνισμός στις υπηρεσίες streaming. Το Spotify μπαίνει δυναμικά στην υπηρεσία του video streaming, με τους ειδικούς της αγοράς να βλέπουν στην Σουηδική ψηφιακή πλατφόρμα το μελλοντικό αντίπαλο δέος του YouTube. Το YouTube συνεχίζει να αυξάνει την δυναμική του με την συνδρομητική υπηρεσία YouTube Music να έχει περισσότερα από…

Έρχεται μεγάλος ανταγωνισμός στις υπηρεσίες streaming.

Το Spotify μπαίνει δυναμικά στην υπηρεσία του video streaming, με τους ειδικούς της αγοράς να βλέπουν στην Σουηδική ψηφιακή πλατφόρμα το μελλοντικό αντίπαλο δέος του YouTube.

Το YouTube συνεχίζει να αυξάνει την δυναμική του με την συνδρομητική υπηρεσία YouTube Music να έχει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο downloads. Το Spotify ετοιμάζεται με την σειρά του να μπει στο παιχνίδι, με τις πληροφορίες να θέλουν την πλατφόρμα να έχει ήδη ξεκινήσει τα τεστ στην νέα υπηρεσία που θα περιλαμβάνει video streaming.

Πρόθεση του Spotify είναι να δημιουργήσει ένα video player το οποίο θα παίζει μουσικά videos που ακούει ο χρήστης και λίστες με videos της επικαιρότητας.

Το Spotify δεν έχει σχολιάσει τις φήμες που το θέλουν να λανσάρει σύντομα το δικό του video player, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος του 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από την περασμένη χρονιά, το Spotify έχει λανσάρει video loops σε αρκετά από τα τραγούδια που ακούν οι χρήστες.

Κερδισμένος είναι φυσικά ο χρήστης ο οποίος βλέπει τον ανταγωνισμό να λειτουργεί προς όφελός του.

Η μετοχή του Spotify έφτασε στο τέλος της εβδομάδας τα 250 δολάρια, σημειώνοντας ρεκόρ για την εταιρία.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top