ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Spotify: Κανένας περιορισμός στην αποθήκευση τραγουδιών

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». Επιτέλους! Το Spotify «άκουσε» τους συνδρομητές του και αποφάσισε να άρει τον περιορισμό στην αποθήκευση τραγουδιών! Μέχρι σήμερα ο κάθε χρήστης είχε προσωπικό χώρο έως 10,000 τραγούδια. Ένα πάγιο αίτημα πολλών συνδρομητών του Spotify ικανοποίησε η μουσική πλατφόρμα. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν και…

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Επιτέλους! Το Spotify «άκουσε» τους συνδρομητές του και αποφάσισε να άρει τον περιορισμό στην αποθήκευση τραγουδιών! Μέχρι σήμερα ο κάθε χρήστης είχε προσωπικό χώρο έως 10,000 τραγούδια.

Ένα πάγιο αίτημα πολλών συνδρομητών του Spotify ικανοποίησε η μουσική πλατφόρμα. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν και να αποθηκεύουν στις συσκευές τους απεριόριστο αριθμό τραγουδιών!

Μέχρι σήμερα, ο κάθε χρήστης είχε προσωπικό «χώρο» για έως 10,000 τραγούδια με αρκετούς χρήστες να ζητούν από το 2017, να αρθεί αυτός ο περιορισμός. Τότε η απάντηση του Spotify ήταν: «Δεν έχουμε λόγο να προχωρήσουμε σε άρση του ορίου καθώς μόλις το 1% των χρηστών μας το φτάνει».

Από ότι φαίνεται ωστόσο, το ποσοστό ανεβαίνει συνεχώς με την πλατφόρμα να προχωρά επιτέλους στην άρση του περιορισμού. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για τις προσωπικές playlists οι οποίες θα έχουν όριο τα 10,000 τραγούδια, ενώ ίδιος θα είναι ο αριθμός των κομματιών που θα μπορούν να αποθηκευτούν και σε κάθε μια από τις 5 συσκευές για offline χρήση.

Το Spotify ανακοίνωσε πως η τροποποίηση θα γίνει σταδιακά, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες που έχουν ήδη αποθηκεύσει 10,000 τραγούδια, θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top