ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Το Spotify λανσάρει εφαρμογή για την στήριξη των μουσικών λόγω κορωνοϊού

Όλες οι πληροφορίες για το Artist Fundraising Pick. Το Spotify ανακοίνωση το Artist Fundraising Pick, μια νέα εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της πλατφόρμας να βοηθήσουν οικονομικά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η μουσική βιομηχανία. Τα περιοριστικά μέτρα ελέω COVID-19 έχουν…

Όλες οι πληροφορίες για το Artist Fundraising Pick.

Το Spotify ανακοίνωση το Artist Fundraising Pick, μια νέα εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της πλατφόρμας να βοηθήσουν οικονομικά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η μουσική βιομηχανία.

Τα περιοριστικά μέτρα ελέω COVID-19 έχουν παραλύσει και την μουσική βιομηχανία, η οποία προσπαθεί να βρει τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης. Οι ακυρώσεις συναυλιών, περιοδειών και φεστιβάλ και οι αναβολές στην κυκλοφορία των νέων δίσκων έχουν δημιουργήσει μια πρωτοφανή στα χρονικά κατάσταση που δοκιμάζει τις αντοχές των μουσικών.

Το Spotify ρίχνεται στην μάχη παρέχοντας την δυνατότητα στους fans να στηρίξουν οικονομικά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και συγκροτήματα κάνοντας δωρεές με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της πλατφόρμας.

Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές του Spotify να συνεισφέρουν μέσω Cash App, GoFundMe ή PayPal με σύνδεσμο που υπάρχει στην σελίδα των μουσικών και των συγκροτημάτων στην πλατφόρμα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Instagram:

Η δυνατότητα παρέχεται αυτή την στιγμή μόνο για τους χρήστες σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο, με τους χρήστες στον υπόλοιπο κόσμο να έχουν την δυνατότητα στήριξης μέσω Cash App.

«Δίνουμε την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε αυτούς τους καιρούς που πραγματικά υπάρχει μεγάλη ανάγκη» αναφέρεται στην ανακοίνωση που έβγαλε το Spotify.

Παράλληλα, το Spotify μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στην οποία προβάλλονται διάφορες δράσεις στήριξης καλλιτεχνών καθώς και λοιπές φιλανθρωπικές δραστηριότητες για μουσικούς που πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα ελέω πανδημίας.

Τον περασμένο μήνα, το Spotify ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στο project COVID-19 Music Relief, το οποίο θα συμμετέχει σε παράλληλες δράσεις για την οικονομική στήριξη καλλιτεχνών. Η πλατφόρμα θα διπλασιάσει τα ποσά των δωρεών από τους fans, δίνοντας ανάσα στους μουσικούς.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top