Το Spotify συνεχίζει να προσελκύει συνδρομητές

R NEWS TEAM
Posted on Μάιος 04, 2018, 8:16 πμ
7 secs

Η Amazon Music, διεκδικεί «δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές».

Η σουηδική ψηφιακή υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής Spotify ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των συνδρομητών της συνέχισε να αυξάνεται το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, με 4 εκατομμύρια επιπλέον πελάτες, φθάνοντας συνολικά τους 75 εκατομμύρια χρήστες.

Κατά την ίδια περίοδο επίσης, η δωρεάν μουσική υπηρεσία που περιλαμβάνει και διαφήμιση, κατέκτησε άλλα 9 εκατομμύρια μουσικόφιλους. Πλέον σε 99 εκατομμύρια ανέρχεται ο αριθμός των χρηστών που μπορούν να ακούν μουσική χωρίς να πληρώνουν χρήματα στην σουηδική υπηρεσία.

Η πλατφόρμα Spotify προηγείται μακράν της Apple Music, της υπηρεσίας της Apple που είχε 38 εκατομμύρια συνδρομητές στα μέσα Μαρτίου. Ο όμιλος με το μήλο στο logo του δεν είχε επικαιροποιήσει ακόμη αυτό το στοιχείο κατά τη δημοσίευση των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων του.

‘Αλλος μεγάλος ανταγωνιστής της Spotify, η Amazon Music, διεκδικεί «δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές», σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon Τζεφ Μπέζος που δεν ήταν περισσότερο ακριβής.

Ο σουηδικός όμιλος δημοσίευσε τα πρώτα τριμηνιαία αποτελέσματά του μετά την είσοδό του στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 3 Απριλίου, τα οποία δείχνουν μείωση των απωλειών του.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST