ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπουδαίος Bob Dylan: Πρώτος καλλιτέχνης με τουλάχιστον ένα Top40 album σε κάθε δεκαετία από τα 60s ως σήμερα

Τα κατάφερε ξανά με το «Rough And Rowdy Ways». Το νέο album του Bob Dylan «Rough And Rowdy Ways» έκανε ντεμπούτο στην θέση No.2 του Billboard chart. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν είδηση αν δεν έκρυβε ένα μοναδικό ρεκόρ για τον βετεράνο τραγουδοποιό. Ο Dylan είναι πλέον ο…

Τα κατάφερε ξανά με το «Rough And Rowdy Ways».

Το νέο album του Bob Dylan «Rough And Rowdy Ways» έκανε ντεμπούτο στην θέση No.2 του Billboard chart. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν είδηση αν δεν έκρυβε ένα μοναδικό ρεκόρ για τον βετεράνο τραγουδοποιό.

Ο Dylan είναι πλέον ο πρώτος καλλιτέχνης που έχει τουλάχιστον ένα album στο Top40 για κάθε δεκαετία από τα 60s.

Το «Rough And Rowdy Ways» πούλησε 53,000 κόπιες την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και πλέον είναι το 23ο album του Dylan που μπαίνει στο Top10 και το 50ο στο Top40. Ο θρύλος της μουσικής έχει πλέον ο μοναδικός καλλιτέχνης που έχει album στο Top40 για 7 συνεχόμενες δεκαετίες: 8 στα 60s, 14 στα 70s, 7 στα 80s, 4 στα 90s, 7 στα 00s, 9 την περασμένη δεκαετία και τώρα το πρώτο του στα 2020s.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top