ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Στα πρόθυρα χρεωκοπίας η πλατφόρμα PledgeMusic

Δυσοίωνο φαντάζει το μέλλον της crowdfunding πλατφόρμας PledgeMusic, μετά και την αποτυχημένη απόπειρα πώλησής της. Ο συν-ιδρυτής της εταιρίας Benji Rogers σε μήνυμα του ανέφερε: «Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως οι συνομιλίες για την πώληση της PledgeMusic έληξαν χωρίς αποτέλεσμα. Οι υποψήφιοι αγοραστές απέσυραν το ενδιαφέρον τους». Και…

Δυσοίωνο φαντάζει το μέλλον της crowdfunding πλατφόρμας PledgeMusic, μετά και την αποτυχημένη απόπειρα πώλησής της.

Ο συν-ιδρυτής της εταιρίας Benji Rogers σε μήνυμα του ανέφερε: «Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως οι συνομιλίες για την πώληση της PledgeMusic έληξαν χωρίς αποτέλεσμα. Οι υποψήφιοι αγοραστές απέσυραν το ενδιαφέρον τους».

Και συνέχισε: «Η εταιρία θα τεθεί υπό καθεστώς επιτήρησης τις επόμενες ημέρες. Τα έσοδα της εταιρίας το επόμενο διάστημα θα πάνε για την αποπληρωμή των πιστωτών».

Ανάμεσα στους πιστωτές υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα, στους οποίους η πλατφόρμα δεν απέδωσε τα ποσά που είχαν επενδυθεί από fans. Παράπονα όμως έχουν και αρκετοί επενδυτές, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν έλαβαν τις ανταμοιβές των χρημάτων που επένδυσαν στα μουσικά projects (CD, αναμνηστικά, βινύλια, t-shirts).

Η PledgeMusic ιδρύθηκε το 2009 και μέσω αυτής αρκετά γνωστά ονόματα της rock και όχι μόνο μουσικής χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες της. Μεταξύ τους οι Slash, Marillion, Weezer, Black Veil Brides, Interpol, Katatonia και δεκάδες άλλοι.

Latest from IN FOCUS

Go to Top