ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Στα σκαριά το απόλυτο box set για το Woodstock ’69

Οι διοργανωτές του Woodstock θέλουν να γιορτάσουν τα 50 χρόνια του festival με ένα τριήμερο μουσικό event που θα τιμά την ιστορία και το όνομα του αυθεντικού event, όμως μέχρι τώρα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Όπως σας ενημερώσαμε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, το festival βρίσκεται κυριολεκτικά…

Οι διοργανωτές του Woodstock θέλουν να γιορτάσουν τα 50 χρόνια του festival με ένα τριήμερο μουσικό event που θα τιμά την ιστορία και το όνομα του αυθεντικού event, όμως μέχρι τώρα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

Όπως σας ενημερώσαμε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, το festival βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα, μετά την απόσυρση του κύριου χρηματοδότη. Το παρασκήνιο είναι αρκετό και προς το παρόν δεν είναι βέβαιο εάν τελικά το event θα λάβει χώρα τον Αύγουστο.

Οι fans του Woodstock θα έχουν ωστόσο την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα box set με σχεδόν κάθε νότα που παίχτηκε στο θρυλικό festival το 1969.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, το κουτί θα τιτλοφορείται «Woodstock 50 – Back To The Garden – The Definitive 50th Anniversary Archive» και θα κυκλοφορήσει από την Rhino Records στις 2 Αυγούστου.

Σε αυτό θα περιλαμβάνονται 38 CD, 432 τραγούδια και πάνω από 36 ώρες υλικού με όλη την μουσική που παίχτηκε τότε, εκτός από δύο κομμάτια του Jimi Hendrix και ένα από τους Sha Na Na.

Τα CD και τα κομμάτια είναι αρχειοθετημένα σε χρονολογική σειρά και το υλικό περιλαμβάνει τα set lists των Sly & The Family Stone, Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, The Grateful Dead, Creedence Clearwater Revival, Janis Joplin και άλλων.

Για όσους αντέχει η τσέπη τους, το box set διατίθεται στην πολυτελή του έκδοση προς $800. Εναλλακτικά, θα κυκλοφορήσει και σε πακέτο 10 CD αλλά και σε έκδοση με 3 CD.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του «Woodstock 50 – Back To The Garden – The Definitive 50th Anniversary Archive»:

Latest from IN FOCUS

Go to Top