ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά νέο EP από τους Avenged Sevenfold

Με τραγούδια από τις ηχογραφήσεις για το «Call Of Duty». Σύμφωνα με το Kerrang! οι Avenged Sevenfold πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα EP με τέσσερα τραγούδια τα οποία γράφτηκαν για το νέο video game «Call Of Duty: Black Ops4». Μιλώντας στο Βρετανικό περιοδικό, ο frontman των Αμερικανών metallers M. Shadows είπε:…

Με τραγούδια από τις ηχογραφήσεις για το «Call Of Duty».

Σύμφωνα με το Kerrang! οι Avenged Sevenfold πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα EP με τέσσερα τραγούδια τα οποία γράφτηκαν για το νέο video game «Call Of Duty: Black Ops4».

Μιλώντας στο Βρετανικό περιοδικό, ο frontman των Αμερικανών metallers M. Shadows είπε: «Νιώθαμε πως για αυτά τα τραγούδια θα έπρεπε να είχαμε ένα «σπίτι», παρά να υπάρχουν ξεκάρφωτα στις υπηρεσίες streaming».

Στο EP θα υπάρχει και το «Jade Helm», κομμάτι το οποίο γράφτηκε για το «Black Ops3», και το οποίο μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω YouTube.

Για το ύφος των κομματιών, ο M. Shadows τόνισε: «Για εμάς είναι μια ευκαιρία να πειραματιστούμε μουσικά. Θα έλεγα πως αυτά τα κομμάτια μπαίνουν στην κατηγορία dark alternative».

Οι Avenged Sevenfold θα παρουσιάσουν σε λίγο καιρό το νέο τους video για το νέο κομμάτι που έχουν γράψει για το «Black Ops 4».

Το group αναμένεται να ξεκινήσει την δουλειά πάνω και στο νέο album που θα διαδεχθεί το «The Stage», με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη σε έναν χρόνο από σήμερα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top