ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στα σκαριά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ronnie James Dio

Με την έγκριση του ιδρύματος που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του τραγουδιστή. Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και το έργο του σπουδαίου Ronnie James Dio βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής του. Το film έχει την έγκριση της Wendy Dio καθώς και του ιδρύματος που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του εμβληματικού…

Με την έγκριση του ιδρύματος που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του τραγουδιστή.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και το έργο του σπουδαίου Ronnie James Dio βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής του. Το film έχει την έγκριση της Wendy Dio καθώς και του ιδρύματος που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του εμβληματικού frontman.

Το ντοκιμαντέρ αισιοδοξεί να ρίξει φως στην ζωή ενός εκ των κορυφαίων τραγουδιστών της σκληρής μουσικής, με την Wendy Dio να κάνει λόγο για «την απόλυτη ιστορία του Ronnie James». Όπως μάλιστα πρόσθεσε, θα δοθεί πρόσβαση σε αρχειακό υλικό ενώ θα παραχωρηθεί και ακυκλοφόρητο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.

«Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που θα έχουμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε στην μεγάλη οθόνη την ιστορία του Ronnie James Dio» είπε η Kathy Rivkin Daum, από πλευράς BMG που θα αναλάβει το project. «Η σπουδαία προσωπικότητα του Dio και η μουσική του που έχει επηρεάσει τόσα εκατομμύρια ανθρώπους δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο» πρόσθεσε.

Η Rivkin Daum έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Wendy Dio, την οποία ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά της στο film. Από τη μεριά της, η χήρα του θρυλικού τραγουδιστή των Black Sabbath και Rainbow είπε: «Οι fans του Dio να είναι σίγουροι πως θα ευχαριστηθούν ένα μουσικό ταξίδι στην ζωή και το έργο του».

Το ντοκιμαντέρ προς το παρόν δεν έχει τίτλο αλλά ούτε και ημερομηνία που θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του.

Με αφορμή την συμπλήρωση δέκα ετών από τον θάνατο του Ronnie James Dio, η BMG πρόκειται να επανακυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα τα solo albums που κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής από το 1994 μέχρι και το 2004. Πρόκειται για τα «Angry Machines» (1996), «Magica» (2000), «Killing The Dragon» (2002) και «Master Of The Moon» (2004).

Ο Ronnie James Dio έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2010 μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του στομάχου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top