ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά ο νέος δίσκος των Black Label Society

Μέσα στο 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Black Label Society, σύμφωνα με δηλώσεις του Zakk Wylde. Ο κιθαρίστας που πρόσφατα ανακοίνωσε την επανασύνδεσή του με τον Ozzy Osbourne για μια σειρά από συναυλίες, παραχώρησε συνέντευξη στο Full Metal Jackie το σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο…

Μέσα στο 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Black Label Society, σύμφωνα με δηλώσεις του Zakk Wylde.

Ο κιθαρίστας που πρόσφατα ανακοίνωσε την επανασύνδεσή του με τον Ozzy Osbourne για μια σειρά από συναυλίες, παραχώρησε συνέντευξη στο Full Metal Jackie το σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νέο album της μπάντας του.

Ο Wylde αρχικά δήλωσε ανυπόμονος να βγει ξανά στον δρόμο με τον Ozzy, τονίζοντας μάλιστα το δέσιμο που έχει με τον madman.

Στη συνέχεια, και αφού η κουβέντα πήγε γύρω από το πρόσφατο tour του με τους Zakk Sabbath, ο Wylde μίλησε και για το επερχόμενο album των Black Label Society:

«Μόλις ολοκληρώσω τις συναυλίες με τους Zakk Sabbath αλλά και το Experience Hendrix Tour θα συναντηθούμε με τα παιδιά από τους Black Label Society. Ο δίσκος μας πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Ο Zakk Wylde κυκλοφόρησε την Άνοιξη του 2016, το «Book Of Shadows II», ως τη νοητή συνέχεια του προ 20ετιας «Book Of Shadows».

Latest from TOP STORIES

Go to Top