ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά όπερα βασισμένη στο The Wall των Pink Floyd

Μια όπερα βασισμένη στο θρυλικό «The Wall» των Pink Floyd θα ανέβει στο Quebec Opera House του Καναδά τον Μάρτη του 2017. Το έργο αποτελεί προιόν συνεργασίας της Όπερας του Μόντρεαλ και του Roger Waters και θα έχει τίτλο «Another Brick In The Wall: The Opera». Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη…

Μια όπερα βασισμένη στο θρυλικό «The Wall» των Pink Floyd θα ανέβει στο Quebec Opera House του Καναδά τον Μάρτη του 2017.

Το έργο αποτελεί προιόν συνεργασίας της Όπερας του Μόντρεαλ και του Roger Waters και θα έχει τίτλο «Another Brick In The Wall: The Opera».

Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη ο Waters βρέθηκε στην Καναδική μεγαλούπολη και συζήτησε με τους παραγωγούς για το έργο, το οποίο θα ανέβει με την συμπλήρωση 375 χρόνων ιστορίας της πόλης.

Αν και αρχικά ο ίδιος δεν έδειχνε ζεστός στο ενδεχόμενο, ο Waters φαίνεται πως τελικά άλλαξε γνώμη μετά και την ανάλυση του εγχειρήματος: «Ναι, ήμουν πολύ αρνητικός. Συνήθως αυτές οι συνεργασίες μεταξύ rock n roll και συμφωνικής μουσικής είναι καταστροφικές» είπε ο βετεράνος μουσικός για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Δε περίμενα αν ενθουσιαστώ τόσο πολύ, αλλά όταν είδα το αποτέλεσμα πραγματικά συγκινήθηκα».

Τη μουσική για την όπερα του «The Wall» θα γράψει ο Julien Bilodeau με τον βαρύτονο Étienne Dupuis να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαέστρος θα είναι ο Alain Trudel ο οποίος θα «καθοδηγήσει» την Orchestre Métropolitain στο έργο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μάρτη 2017.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top