ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά συνεργασία Dolly Parton και Jack White;

  Η διάσημη τραγουδίστρια της country Dolly Parton άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξει μια συνεργασία με τον Jack White. Μιλώντας στην Βρετανική εφημερίδα Guardian, η 70χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως πρόσφατα δείπνησε με τον Jack White στο Los Angeles συζητώντας το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας. Η Parton εξέφρασε την…

 

Η διάσημη τραγουδίστρια της country Dolly Parton άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξει μια συνεργασία με τον Jack White.

Μιλώντας στην Βρετανική εφημερίδα Guardian, η 70χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως πρόσφατα δείπνησε με τον Jack White στο Los Angeles συζητώντας το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας.

Η Parton εξέφρασε την αγάπη της για τον White τονίζοντας: «Τον αγαπώ πολύ και οι White Stripes έκαναν μια από τις πιο ωραίες διασκευές στο «Jolene». Συναντηθήκαμε στο Los Angeles και ελπίζω πως μαζί θα δημιουργήσουμε υπέροχη μουσική».

Η Dolly Parton θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου το νέο της studio album με τίτλο «Pure And Simple», το οποίο θα είναι το πρώτο μετά το «Blue Smoke» του 2014 και 43ο συνολικά στην καριέρα της θρυλικής τραγουδίστριας.

Το tracklist του «Pure And Simple»:
01. Pure & Simple
02. Say Forever You’ll Be Mine
03. Never Not Love You
04. Kiss It (And Make It All Better)
05. Can’t Be That Wrong
06. Outside Your Door
07. Tomorrow Is Forever
08. I’m Sixteen
09. Head Over Heels
10. Forever Love
11. Mama
12. Lovin’ You

Θυμηθείτε τη διασκευή των White Stripes στο κλασικό hit της Dolly Parton:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top