ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Στα σκαριά ταινία για τη ζωή του Phil Lynott

Στη μεγάλη οθόνη η ζωή και το έργο του θρύλου των Thin Lizzy. Μια νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Phil Lynott των Thin Lizzy πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία έχει τίτλο «The Rocker: The Life And Music Of Phil Lynott» και σκηνοθέτες της είναι…

Στη μεγάλη οθόνη η ζωή και το έργο του θρύλου των Thin Lizzy.

Μια νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Phil Lynott των Thin Lizzy πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία έχει τίτλο «The Rocker: The Life And Music Of Phil Lynott» και σκηνοθέτες της είναι οι Jim Sheridan («My Left Foot», «In The Name Of The Father») και Colm Quinn.

Οι παραγωγοί του film έχουν προγραμματίσει ανοιχτές auditions σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να ενσαρκώσουν τον σπουδαίο frontman, με τον παραγωγό Alan Maher να δηλώνει: «Αν μπορείτε να τραγουδήσετε, να παίξετε μπάσο και έχετε πάθος για την rock μουσική και την ποίηση, τότε ίσως είστε ο δικός μας Phil Lynott. Ο ιδανικός Rocker θα δουλέψει μαζί με επαγγελματίες που είχαν την τύχη να συνεργαστούν με τον Lynott».

Ο Phil Lynott έφυγε από τη ζωή το 1986 αφήνοντας πίσω του μια σειρά από rock ύμνους όπως τα «The Boys Are Back In Town», «Whiskey In The Jar» και «Jailbreak».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top